Välkommen till Nässjö och Highland Trophy Pre-season 2019! En hockeycup för spelare födda 2007 eller senare. Nässjö ligger mitt i Småland, 4 mil söder om Jönköping. 90% av Sveriges befolkning åker bil till Nässjö på 3h. Nässjö är den enda staden i Sverige som har järnväg i 8 olika riktningar Lag åker ex från Malmö eller Stockholm med tåg till Nässjö för en billig peng.
Exakta speltider presenteras på https://www.cuponline.se/games.aspx?cupID=31234
efter att antal deltagande lag är klart.
För spelare födda-07.
Cupen är medelnivå och max två lag från samma förening tillåts.
Anmälan sker via mail till Ewa Björk nhcteam07@gmail.com.
Ange i anmälan föreningens namn, lagnamn, tröjfärg (hemma/borta), kontaktperson med namn, mail och telefonnummer samt om ni önskar ev. specialkost eller behöver hjälp med kontakter angående boende.
Anmälningsavgift 2500 kr/lag.
Anmälan registreras först när avgiften erlagts.
Deltagaravgift 300 kr/deltagare
I avgiften ingår lunch, mellanmål, ledarfika och priser.
Rekommenderat 16 spelare (men minst 12 spelare!)
Ledare medföljer utan kostnad, dock max 3 ledare/lag. Extra ledare 150kr/ledare.
Deltagaravgiften skall betalas 15 dagar innan aktuell cup.
Betalningssätt:
Bankkonto 8150-5 693 739 366-5 (Swedbank)
Ange föreningens namn och antal spelare vid betalning.
Spelordning:
Cupen består av 6 lag i en serie.
Vi reserverar oss för att ändra cupens upplägg vid för få laganmälningar.
Matchtid:
2x12 minuter effektiv tid.
Spelregler:
Svenska Ishockeyförbundets regler
• Vinst ger 2 poäng, oavgjort ger 1 poäng
• Vi har 2 domare på isen
• En timeout tillåten per lag/match
• Utvisning 2 min
Vid lika poäng har vi följande skiljeordning:
1. Inbördes möte
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Flest vunna matcher
5. Lottning
Priser:
Medalj till samtliga spelare samt lagpokal till 1:an, 2:an och 3:an.
Anläggningen:
Cupen genomförs i Nässjö – Höglandsrinken.
Lagen har samma omklädningsrum under hela cupen.
Kiosk:
Nässjö HC kiosken har öppet hela dagen där man kan köpa kaffe, läsk, korv m bröd, hamburgare, toast, godis mm.
Kontaktperson:
Ewa Björk
Tel: 0705431396
Email: nhcteam07@gmail.com