Placeringsmatch 5-6
Placeringsmatch 3-4
Final

Samtliga lag spelar totalt 6 matcher. Lika för alla.

Placeringsmatch: Vid oavgjort vid full tid sker sudden death 5 minuter. Därefter straffslag, 3 stycken straffar vardera lag med olika straffläggare. Om inget av lagen avgjort efter de första 3 straffarna slår varje lag en var sin straff tills avgörande sker.

Prisutdelning: Direkt efter sista placeringsmatchen på söndag, ca kl. 20:00 är det dags för Prisutdelning. Vinnande lag får pokal samt inteckning i Vandringspriset Marklunds cup som erövras efter 3 inteckningar. Samtliga lag får medaljer, 1-3 får var sin pokal.

Matchens lirare: Vid Varje match kommer Matchens lirare Att utses från respektive lag.
Spelaren får Detta pris skänkt av Marklunds Elektriska AB
Varje spelare kan Endast Få Detta pris en gång under cupen.

Priser kommer Också Att delas ut till cupens:
Bäste forward
Bäste back
Bäste målvakt
Bäste poängplockare

Protest: Lämnas 15 minuter efter slutsignal. Protestavgiften år 700: - som återlämnas vid godkänd protest.