Cupen startar:            2 maj klockan 08:00
Cupen slutar:             3 maj klockan 20:00

Lagen ska vara spelklara vid utsatt matchtid. Detta innebär att uppvärmning kan behöva ske utanför plan om försening uppstått pga skada.

I klassen P02 Svår / P01 Lätt får spelare födda 01 och 02 delta.
I klassen P02 Lätt / P03 Svår får spelare födda 02 och 03 delta.
Inga övriga dispenser tillåts.

Matchtider och antal matcher:
Alla matcher spelas 2x15 minuter. Finalerna spelas 2x20 minuter. Tid stoppas vid skada, utvisning och mål.

Sammanlagt kommer 16 lag att göra upp i två nivåanpassade klasser. I respektive klass finns två fyrlagsgrupper där alla möter alla. Efter det inledande gruppspelet följer ny gruppindelning.
De tidigare gruppernas treor och fyror hamnar i en B-slutspelsgrupp (fyra lag) där ettan och tvåan tar sig till B-final, medan trean och fyran i B-slutspelsgruppen har spelat klart.
De tidigare gruppernas ettor och tvåor hamnar i en A-slutspelsgrupp (fyra lag) där ettan och tvåan går till A-final, medan trean och fyran i A-slutspelsgruppen har spelat klart.
Poängen nollställs när lagen går in i slutspelsgrupperna.
Varje lag garanteras hela sex matcher. Lagen som tar sig till A- eller B-final får sju...

Timeout:
Timeout (en per lag) är endast tillåten i A- och B-finalerna.

Tabellplacering:
Om två eller fler lag hamnar på samma poäng efter ordinarie gruppspel eller efter slutspelsgrupperna gäller följande turordning:
1. Inbördes möten mellan lagen.
2. Målskillnad.
3. Flest gjorda mål.
4. Lottning.

Slutspelsregler (endast A- och B-finalerna):
Vid oavgjort resultat efter full matchtid (2x20 min) gäller följande:
- Straffläggning, 3 straffar per lag (tre olika straffläggare per lag).
- Sudden death straffar (fritt val av straffläggare, som finns med i laguppställningen).

PRISER:
Pokal delas ut till 1an och 2an i A- och B-slutspelet.
I finalerna delas dessutom pris ut till matchens bästa målvakt, back och forward.