Hokejs
27-28 mars 2010
U11

REGLER

2X15 minuter. Flygande byten alla spelar lika. Tacklingar ej tillåtna. Utvisning 1 minut. Ingen utvisning vid puck över sarg. Lagen får byta även om de slagit puck till icing.

FAIR PLAY

Det lag som har minst antal utvisningsminuter under gruppspelet erhåller ett Fair Play pris. Om flera har samma antal minuter så lottasvinnande lag bland dessa.

GRUPPSPELET

Seger ger 2 poäng, oavgjort ger 1 poäng. Vid lika poängställning mellan två lag avgör:
1: inbördes möte
2: om den matchen slutade oavgjort avgör: a) Målskillnad b) Flest gjorda mål c) Minst antal utvisningsminuter d) Lottning

PLACERINGSMATCHER

Vid oavgjort resultat efter ordinarie matchtid avgörs matchen med straffläggning
enligt "Duell-modellen".
*
Båda lagen slår sin straff samtidigt åt var sitt håll, 3 straffar per lag, därefter
en och en straff tills något lag vunnit.

Prisutdelning efter avgjord match i placeringsspelet

TÄVLINGSDRÄKT
Vid lika färg byter bortalaget.

LAGUPPSTÄLLNING
Lämnas till lagvärd

MATCHPROTOKOLL
Erhålles av lagvärd efter slutspelad match.

DOMARE
Vi kommer att tillämpa 2-domarsystem hela cupen. Det kommer även att tillsättas en del yngre domare som är under utbildning. Vi ber därför spelare och ledare ha det i åtanke och respektera detta.