15 feb 2020
U14/15
Sponsor DACAB Kompetens

Spelform

DACAB Kompetens Cup spelas med 11-mannalag på fullstor plan, med obegränsat antal avbytare per match.

Cupen kommer att spelas med en 6-lags grupp där alla möter alla. Därefter möts ettan och tvåan i gruppen i en final, trean och fyran i gruppen i bronsmatch samt femman och sexan i gruppen i match om 5:e plats, alla lag spelar 6 matcher.

Om flera lag hamnar på samma poäng i gruppspelet så gäller:

1. Målskillnad

2. Flest gjorda mål

3. Inbördes möte

4. Lottning

Om bronsmatch eller match om 5:e plats slutar oavgjort avgörs den med 1x5 minuters sudden death och därefter straffar, 3 ordinarie straffar och sedan 1 i taget.

Om finalen slutar oavgjort avgörs den med 2x5 minuters sudden death och därefter straffar, 3 ordinarie straffar och sedan 1 i taget.

Överåriga spelare

Två överåriga spelare (födda tidigast 2004) per lag kan delta i samma match, dock endast en överårig på plan. För tjejer gäller födda tidigast 2003, inga begränsningar i antal. Överårig (född tidigast 2004) målvakt, utöver ovannämnda överåriga utespelare, kan godkännas av tävlingsledningen efter att ansökan om dispens inkommit.

Protester

Eventuella protester skall lämnas till sekretariatet senast 5 min efter avslutad match

Matchtid

2x12 min i gruppspelet, bronsmatch och match om 5:e plats medan finalen spelas 2x20 min, 3/6 min utvisning. Vid eventuellt matchstraff spelar laget med reducerat antal spelare resten av matchen. För att hålla tiderna under dagen kommer halvleken/matchen att blåsas av efter full tid, ingen tilläggstid.