19 - 21 jan 2018
U13

Tävlingsregler Kabben Cup 2018

• Spolning av is kommer att ske mellan varje match, men inte i periodpauserna.
  • Matcherna spelas i 2x20 minuter effektiv tid, med flygande byten och 2min utvisningstid.
  • Vinnande lag tilldelas 2 poäng, förlorande 0 samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher.
  • Tacklingar är tillåtet.
  • Under placeringsmatcher måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid spelas en förlängning på 5 minuter, s.k. ”Sudden Death” som spelas 4 mot 4.  Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggare, som lägger de tre första straffarna i tur och ordning, sedan ”Sudden death” i straffar tills ett lag vunnit. Nya straffskyttar vid varje straff tills alla i laget som vill fått chansen.
  • I finalmatchen spelas ”Sudden Death” som spelas 4 mot 4 i 10 minuter. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggare, som lägger de tre första straffarna i tur och ordning, sedan ”Sudden death” i straffar tills ett lag vunnit. Nya straffskyttar vid varje straff tills alla i laget som vill fått chansen.
  • Protester skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignalen.
    Protestavgift 900:-. Återbetalas vid godkänd protest.