Sponsors Skene Järn

Regler

Vi spelar efter svenska fotbollsförbundets futsalregler med ändringar och tillägg enligt denna lista.

Antal spelare: målvakt, 4 utespelare samt max 8 avbytare.

Speltid: 1x12 min rullande tid (klockan stoppas endast på tecken från huvuddomaren).

Timeout: lagen har inte rätt till timeout.

Ackumulerade varningar för direkta frisparkar. 10-metersstraff efter 4:e varningen.

Endast spelare som är spelklara, registrerade i fogis för respektive föreningar får delta i turneringen.

Ta med reservdräkt då bortalag byter vid lika färg på tröjan.

Laguppställningen skall lämnas till sekretariatet senast 20 minuter före första match.

Spelare som ej är uppsatt på laguppställningen får ej insättas i spelet. Den laguppställning laget lämnar in före första matchen på lördagen gäller även under söndagens slutspel.

Protester inlämnas skriftligt tillsammans med 300 kronor senast 15 minuter efter berörd match till sekretariatet av ansvarig ledare och avgörs av tävlingsledningen. Vid godkänd protest återbetalas de 300 kronorna.

Utvisning under match 2 min och spelare automatiskt avstängd nästkommande match.

Från kvartsfinal tillämpas straffar vid oavgjort resultat efter full tid. 3 straffar och därefter en och en.

Finalen spelas 1 x 20 minuter med rätt till timeout (10-metersstraff efter 5:e varningen)

1:an och 2:an i varje grupp går vidare till slutspel.

Vid lika poäng gäller följande ordning:

1) målskillnad.

2) flest gjorda mål.

3) inbördes möten.

Om detta inte kan skilja lagen åt avgör lotten.

Vi spelar med 5-mannamål.

Tävlingsledningen består av: Erik Andersson, Joel Odelius, Fredrik Bergh Gustafsson, Jonas Edberg och Johan Torstensson.