Tävlingsregler för AIK Damjunior Cup 2017

• Spolning av is kommer att ske mellan varje match, men inte i periodpauserna.
  • Matcherna spelas i 2x20 minuter
  • Vinnande lag tilldelas 3 poäng, förlorande 0 samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher.
  • Under placeringsmatcher måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid spelas en förlängnings på 5 minuter, (Sudden Death). vinnande lag får då 1 extra poäng
  • Finalmatchen spelas 2x20, Skulle resultatet vara oavgjort spelas 5 minuters förläggning, skulle det vara oavgjort även då så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggare, som lägger de tre första straffarna i tur och ordning, sedan ”Sudden Death” i straffar tills ett lag vunnit. Fortsatt turordning gäller på de tre (3) tidigare utsedda straffläggarna.