13 - 15 jan 2017
U13
Sponsor Stavanger Oilers Cup

KAMPREGLENE

✔ Kamptid er to ganger 18 minutter effektiv spilletid, dog maksimalt 75 minutter. Dette kan bli redusert ved behov.
✔ Pausen mellom periodene er to minutter. Pausetiden kan bli redusert ved behov.
✔ Utvisningstiden er ett minutt.
✔ Spillerbytter hvert minutt.
✔ Det gis to poeng for seier og ett poeng for uavgjort.
✔ Er resultatet uavgjort etter ordinær tid i sluttspillskampene, spilles det sudden death i en ganger fem minutter.
✔ Er resultatet fortsatt uavgjort etter sudden death, kåres laget som scoret det siste målet til kampens vinner.

Kampene starter presis, og man kan ikke påregne oppvarming på is.

Vi ber lagledere hjelpe sekretariat og dommere med effektiv kampavvikling ved å være klar til oppsatt tid og gjennomføre bytter så raskt som mulig.

Videre ber vi ledere og spillere om å respektere dommernes avgjørelser – og både på den måten og i andre henseender å bidra til fair play og gode holdninger. Det vil bli utdelt et fair play-trofé til laget med færrest utvisningsminutter.

I klassene U13 og yngre er det ikke tillatt å erstatte målvakten med en utespiller i andre situasjoner enn under eventuell avventende utvisning (ref. §5-4, pkt. 2).

Spillere i klassene U15 og yngre som for andre gang gang i samme kamp blir utvist for hvilken som helst av følgende ti forseelser, nektes å delta i resten av kampen: Boarding, slashing, charging, cross-checking, albuetakling, knetakling, farlig spill med høy kølle, clipping, takling mot hodet og nakke og takling bakfra. Spilleren det gjelder, forlater kampen og en annen spiller soner den aktuelle utvisningen.

Har lagene etter dommerens oppfatning for like approberte drakter, er det bortelagets plikt å bytte drakter. Arrangøren har satt opp draktfarge for lagene i kampoppsettet og forventer at de først og fremst innretter seg etter dette.

5-4 Spesielle bestemmelser for U13

Alle kamper skal spilles etter prinsippet «alle spiller likt», det vil si at kampen stoppes i intervaller på ett minutt for obligatoriske spillerbytter. Under ingen omstendighet skal en spiller kunne spille to påfølgende bytter, med mindre skader medfører at laget har færre enn ti utespillere. Sekretariatene vil etter beste evne føre protokoll over hvilke spillere som er på isen til enhver tid.

Det gis to poeng for seier og ett poeng for uavgjort.

Ved poenglikhet følges Norges Ishockeyforbund (NIHF) sitt kampreglement for å bestemme rekkefølgen i puljene.

Det er NIHF som foretar disiplinærstraffbehandling. NIHFs ansvarlige for disiplinærstraffbehandling kontaktes umiddelbart av turneringens dommeransvarlige når matchstraff eventuelt idømmes, slik at behandling kan gjøres fortløpende.