Folke Lindström / PA Group Cup
27 - 29 dec 2012
U15

I cupen deltar 8 lag som i gruppspelet delas in i 2 grupper. Grupp A och B.
Varje lag spelar 3 gruppspelsmatcher innan lagen går vidare till kvartsfinalspel. I kvartsfinalerna bestäms motståndare utifrån placering i gruppspelet enligt:
- A1 möter B4
- A2 möter B3
- A3 möter B2
- A4 möter B1

De vinnande lagen går vidare till semifinalspel medan övriga lag spelar placeringsmatcher och matcher om plats 5-8. Vinnare i semifinalmatcherna spelar final och förlorande lag gör upp om platserna 3-4.

Speltiden är 2x20 minuter och ca 5 minuters uppvärmning före matchstart. Puckar för uppvärmning ordnar cupparrangören.