20 - 22 mar 2015
U15

RETNINGSLINJER FOR TURNERINGEN:

Spilletid:
Spilletid alle kamper er 3 x 15 min. med vanning mellom 2. og 3. periode (kun 5 min pause mellom 1. og 2. periode).

Bonuspoeng ved bruk av to målvakter
Som i seriespillet, gis bonuspoeng i gruppespillet for bruk av to målvakter, der de står minimum en periode hver.

NB: Bonuspoeng er en del av kampens resultat og teller naturligvis med i alle utregninger (også innbyrdes oppgjør). Bonuspoeng gjelder ikke i sluttspillet på søndag.

Høyeste instans under Forbundscupen
Forbundscupens høyeste instans er NIHFs arrangementsansvarlig, som også er jury i evt. saksbehandling av protester etc.

Beslutninger som treffes av arrangementets høyeste instans er endelige. Ingen ankemulighet.

Uavgjort i kamper som skal ha en vinner
Det spilles ”sudden death” (1 x 10, med 4 spillere på hvert lag). Dersom det fortsatt er uavgjort, avgjøres kampen ved straffeslagkonkurranse iht. NIHFs regler.

Protester
Behandles av NIHF og § 2, pkt. 2 og 3 i NIHFs protest – og appellreglement gjelder.

Protestgebyret er på kroner 1000,- og skriftlig protest leveres NIHF senest 30 minutter etter kampslutt. Protestgebyret må leveres sammen med protesten og tilbakebetales dersom protesten blir tatt til følge. NIHFs avgjørelse er endelig.

Disiplinære straffer/saksbehandling
NIHFs tilstedeværende representant tar seg av dette i henhold til ”Rapport om straff” fra dommeren og evt. dommerveileder.

All Star Team:
Det skal kåres All Star Team som offentliggjøres på søndag.

Kampens beste spillere
Etter hver kamp kåres hvert lags beste spiller.

NIHFs POLICY ANGÅENDE FARLIG OG UNFAIR SPILL

Denne policyen gjelder selvsagt under Forbundscupen, slik som i serien. Spiller som for 2. gang i samme kamp blir utvist for hvilken som helst av følgende gruppe forseelser, nektes å delta i resten av kampen: