14-16 mars 2008
U14
Спонсор Jämtgott

Spelform:
Åtta lag spelar grundspel i två grupper. 1:an och 2:an i resp grupp går till A-slutspel med semifinal och final.
3:an och 4:an går till B-slutspel. I övrigt gäller SIF Regelverk för ungdomshockey.

Speltid:
2x20 minuter i gruppspelsmatcherna
3x15 minuter i båda placeringsmatcherna
5 minuters uppvärmning på is före match med 10 puckar/lag
5 minuters paus mellan perioderna. Spolning mellan varje match.

Protest:
En eventuell protest ska vara inlämnad senast 15 minuter efter avslutad match och sker skriftligen till kansliet mot en avgift på 1000 kr som återlämnas vid godkänd protest.

Placeringsmatch:
Placeringsmatcherna spelas 3x15 minuter. Spolning mellan varje period. Vid oavgjort vid full tid sker förlängning med 5 minuter effektiv speltid och sudden death. Därefter straffslag, 5 stycken straffar vardera lag med olika straffläggare. Om inget av lagen avgjort efter de första 5 straffarna slår varje lag en varsin straff till avgörande sker.

Prisutdelnig:
Direkt efter sista placeringsmatchen på söndag, ca kl. 17.30 är det dags för prisutdelning. Vinnande lag får pokal samt inteckning i vandringspriset Marklunds Cup, som erövras efter tre inteckningar.
Samtliga lag får medaljer, 1-3 får varsin pokal.

Fair play cup:
Pris kommer att delas ut för "Fair Play" under gruppspelet.

Matchens lirare:
Vid varje match kommer matchenslirare att utses från respektive lag. Spelare får detta pris skänkt av
Marklunds Elektriska AB. Varje spelare kan endast få detta pris en gång under cupen.