Canon Cup U15/U16, Hammarö 2011
Ishockey
11-13 mars 2011
U15/U16

Några ord från vår huvudsponsor
2011-03-09

Tack för förtroendet att få kalla Hammarö HCs turnering för Canon Cup!

Jag hoppas alla spelare, ledare och supportrar/föräldrar känner sig välkomna. Tillsammans ser vi fram emot en spännande och sportslig turnering!

Med ett eget förflutet från idrotten (amerikansk fotboll 18 A-lagssäsonger, 13 år i svenska landslaget, sju gånger nominerad till årets spelare samt spel i amerikanska collegeligan) kan jag förstå de drömmar och förhoppningar som finns på isen.

Min ”karriär” innehöll hinder och besvikelser, precis som livet i övrigt och den största utmaningen var att ställa sig upp, rak i ryggen, och fortsätta kämpa mot målet. Den inställningen tillsammans med lagsamar- bete, har hjälpt mig mycket inom arbetslivet.

Att lära från nederlag och se det positiva är det som i slutändan skapar vinnare. Så oavsett hur det sportsliga slutar, ska vi ta fram det positiva och stötta ungdomarna som kämpar med sin dröm ute på planen. Vem vet, kanske får vi se någon av dem kämpa för Canon i framtiden?

Jag hoppas och önskar alla som på något sätt deltar i cupen får en trevlig, och framför allt spännande helg, där laget med starkast vilja står som slutsegrare.

Med vänliga hälsningar
Johan Larsson
VD Canon Business Center i Karlstad

Annons