Norrskenscupen
Fotboll
3 - 4 maj 2014
U9,U10,U11,U12

INFÖR CUPEN!!!
2014-04-30

Några upplysningar och "Bra att veta" inför cupen på lördag och söndag! Obligatoriskt att läsa för alla ledare...

Parkering
Solrosens IP har en parkering som inte på långa vägar kommer att räcka till för helgens belastning. Parkering utanför Sporthallen och ner mot Torsbergsgymnasiet rekommenderas. Solrosens IP ligger vid Bollnäs Sporthall på området "Gärdet".

Matchtider, matchstart och matchslut
Alla matcher kommer att startas och avslutas med gemensam signal via högtalare. OM tillägg krävs i någon match (vid ev skada) kommer detta att hanteras av respektive domare... Samtliga matcher kommer att spelas 2 x 17,5 minuter med 2 minuters paus. 30 sekunder före start av respektive halvlek skall lagen ställa upp redo att börja spela.

Matcherna.
Lottning sker ej - hemmalag i matchprogram börjar med bollen i första halvlek och bortalag i matchprogram börjar med bollen i andra halvlek.

Uppvärmning och uppvärmningsbollar:
Bollnäs GIF FF står för matchbollar - vill man nyttja bollar till uppvärmning medtager respektive lag detta. Uppvärmning bör ske runt omkring matchplanerna på behörigt avstånd ifrån själva matchspelet. Det är viktigt att vi sköter detta med god diciplin och att vi respekterar starttider och de lag som spelar matchen före vår match.

Laguppställningar osv

Lagen behöver ej inlämna laguppställningar i denna turnering

Omklädningsrum
Solrosens IP har 4 omklädningsrum - på lördagen deltager 21 lag i cupen och på söndag deltager 13 lag. Ang omklädningsrum gäller "Djungelns lag" men vi uppmanar alla lag att ta med sig ALLT eget material från omklädningsrummen

Resultatredovisning
Matcherna kommer att redovisas på denna hemsida - där varje resultat knappas in direkt efter slutsignal i respektive match.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL SOLROSENS IP
BOLLNÄS GIF FF


Annons