Herrar
Sponsor Kungälv Kiropraktor Center

Sirius föll överaskande mot Vodnik
26.09.2010

Storfavoriten Sirius höll inte ända in i mål, laget fick se sig besegrat av ryska Vodnik i semifinalen med 1-4.

Många höjde nog ordentligt på ögonbrynen när Vodnik säkrade en finalplats genom att relativt enkelt besegra storfavoriten Sirius i sin semifinal med 4-1.
Vodnik tar ledningen i 12 minuten i första halvlek genom Aleksandr Antonov. Ledningen fick man dock bara behålla 2,5min innan Andreas Werner kvitterade till 1-1. siffrorna stod sig första halvlek ut.
I andra halvlek satte ryssarna högsta fart och det betalde sig ordentligt. 2-1 kommer i 42 min, 3-1 i den 51min och helt avgörande målet som betydde 4-1 kom i 59min. Matchvinnare blev tvåmålsskytten Evgeniy Dergaev som gjorde de två sista målen för Vodnik.
Vi gratulerar Vodnik till en finalplats mot IFK Kungälv samt IK Sirius för en väl genomförd turnering.