Herrar
Sponsor Ahlafors Bryggerier

Vodnik vann jämn öppningsmatch.
9/24/2010

Trots att det var Ale-Surte som gjorde första målet var det Vodnik som stod som slutsegrare med siffrorna 3-2.

Ale-Surte fick en smakstart med mål redan efter ca 2 minuter genom Johan Grahn på hörna. Vodnik kvitterar till 1-1 efter ett fint anfall genom Artem Shekhovtsov efter ca 7 minuters spel. Vodnik styr spelet och det syns att man är något bättre än Surte för dagen.
2-1 kommer en mycket fin passning genom #15 Sergey Kalinin fram till #11 Aleksandr Antonov som helt fri med Surtes målvakt sprätter upp den i nättaket, klockan står på 21.45.
I den 26 minuten jobbar Surte till sig en straff, men den missar Malmqvist.
2-1 står sig till paus.

Andra halvlek är lika jämn som den första med chanser åt båda håll.
dock med ett litet spelövertag för Vodnik. Ryssarna pressar högt upp i banan och vinner boll på Surtes planhalva, skott kommer genom #19 Evgeniy Dergaev och Surtes målvakt är chanslös, 3-1 är därmed ett faktum, tid 38.50.

Surte ger sig inte utan skapar ett antal chanser innan reduceringsmålet kommer på hörna. Det är Malmqvist som håller sig framme på en retur och sätter 2-3.

På tilläggstid så blir Surtes Erik Olovsson fälld i straffområdet, men domaren väljer att fria, istället så kontrar Vodnik och skapar då en hörna som blir resultatlös, det är det sista som händer i matchen.

Vodnik vinner därmed premiärmatchen mdd 3-2 över värdlaget Ale-Surte.