Cup meny
2010-03-30
Skärtorsdagen 1 april
Middag
Stroganoff på korv från Per i Viken,
basmatris smaksatt med grönsaker
Långfredagen 2 april
Frukost
Frukostfil, yoghurt, müsli, flingor, ägg,
smörgås, pålägg, juice, mjölk, kaffe, the
Lunch
Pytt i panna, rödbetor, äggröra på
jonstorpsägg och gräslök
Middag
Hackebiff, potatisgratäng, champinjonsås, smålökar
Påskafton 3 april
Frukost
Frukostfil, yoghurt, müsli, flingor, ägg,
smörgås, pålägg, juice, mjölk, kaffe, the
Lunch
Lasagne på bakade tomater och limousineoxe,
parmesan, sallad på tomater och rödlök
Middag
Bakad lax, hummersås, potatispuré, råstekt blomkål
Påskdagen 4 april
Frukost
Frukosfil, yoghurt, müsli, flingor, ägg,
smörgås, pålägg, juice, mjölk, kaffe, the
Lunch
Pasta Carbonara med romanesco,
cocktailtomater och parmesan
Middag
Gulasch på skånsk unggris, gotländska rotfrukter,
örtris
Sallad serveras till samtliga måltider