Leksand Stars CUP U13
Ishockey
16-18 feb 2007
U 13

Sent avhopp ger nytt hopp!
2007-02-13

Hejsan!
Vi har tyvärr råkat ut för ett sent avhopp i Leksand Stars Cup U13 den 16-18/2 av Hisingen som dock gjort rätt för sig dvs. betalat osv. men pga. skador och andra orsaker helt enkelt tvingats säga nej i sista stund.
Vi kontaktade ett antal lag som kunde med detta korta varsel hoppa in istället men har pga. rådande seriespel också tvingats tacka nej till erbjudandet.

För att lösa denna situation kontaktades, förutom Leksands lag, Mora och Almtuna, för att bilda ett allianslag. (ca: en 5:a per lag) Dessa 3 lag hade registrerat en stor spelartrupp och hade för avsikt att låta alla spela i turneringen men för att detta skulle fungera rationellt så skulle ett antal spelare få stå över varje match.
Nu så dessa fantastiska ledare möjligheten i denna prekära situation att alla skulle få spela alla matcher istället för, att på ett rullande schema, sitta på läktaren.

Tack, alla ni som såg möjligheten för era grabbar att få optimal utbildning under cuphelgen i Leksand.
Om man ser kortsiktigt på detta så visst kan detta "drabba" laget resultat-mässigt men som vi alla vet så ger övning färdighet och man i slutänden vinner på att spela matcher.

Praktiskt kommer dessa spelare att spela i ett neutralt matchställ, med "mörk" tröja både som hemma- och bortalag.
Laget kommer som sagt att kalla sig: ”Alliansen”
Man använder Hisingens omklädningsrum och äter på dess tider.

Hoppas att ni alla är nöjda med denna lösning och vi har återigen konstaterat att idrotten förbrödrar.

Välkommen till Leksand!!!

MVH: Anders Persson, Leksands IF

Annons