Gregers Memorial
Ishockey
22 - 23 feb 2020
U-11

Gregers Memorial 2020 - Praktisk information
2020-01-19

Vi börjar nu att närma oss cuphelgen och nedan kommer lite praktisk information för att underlätta er och vår planering.

Matchtider
Cupen kommer att spela sina första matcher på lördag där de första matcherna spelas klockan 09:45 och sista matchen 17:05. Cupsidan kommer att uppdateras med spelschemat inom kort men fram tills dess så kan ni ta del av ert lags matchtider i det preliminära spelschemat som finns bifogat. 

Boende
Övernattande lag kommer att bo i klassrum på Dragonskolan som är i direkt anslutning till ishallarna. För de lag som önskar finns möjlighet att även sova mellan fredag och lördag på skolan. Om detta är av intresse vill vi att de lagen meddelar oss så snart som möjligt men väl senast 31/1. Extra natt/ boende inkl. frukost 1000kr/ klassrum (max 20 personer).
För de övernattande lagen så kommer det att finnas möjlighet att under lördagkvällen se en film på skolan. Mer information kring filmvisning och praktiskt runt skolan finns i det välkomstbrev som ni får i samband med inkvartering. 

Mat
Frukost, lunch och middag kommer att serveras på skolan. Om ert lag INTE tänker äta middag vill vi att ni meddelar oss det senast 31/1.
För medföljande föräldrar och syskon så kommer det att finnas möjlighet att köpa fika och mat i den kiosk som är i anslutning till ishallarna eller köpa en matkupong och äta i den bespisning där spelarna äter. Dessa kuponger kan köpas i kiosken eller förbeställas. Pris 75kr/ st, barn under 7 år äter gratis tillsammans med vuxen. 

JUMP
För registrerade barn ingår inträde till trampolinparken JUMP under aktuell helg.
Öppettiderna för JUMP är:
Fredag: 11:00 - 20:00
Lördag: 10:00 - 19:00
Söndag: 10:00 - 18:00

Jag passar samtidigt på att påminna om nedan punkter som samtliga är deadline 31/1
  •  Önskas boende natten fredag - lördag
  •  Registrera samtliga spelare och ledare på cupsidan samt eventuella allergier för dessa.
  •  Deltagaravgiften ska vara betald
  •  Om ert lag INTE kommer att äta middag på skolan vill vi veta det.

Annons