Parkcupen
Futbols
30 sep - 1 okt 2017
7 - 12 år

Viktigt om Speltider söndag 1 okt
21.09.2017

OBS! Alla lag ska ha 4 st matcher. Det är lite krångligt att tyda schemat då vi inte vet samtliga matcher på en gång i år då vi försöker nivåanpassa.

Först så spelar ni i en grupp om 3 lag, ni spelar 2 matcher och dessa matcher hittar ni på cuponline. Sedan efter detta gruppspel så kommer ni att få ytterligare 2 matcher i ett nytt gruppspel. Gäller ej i F 05 och P 05 då dessa klasser redan har 4 st matcher inlagda.

 

Ni kan på cuponline se fortsättningsmatcherna om ni fyller i slutspel och sedan er åldersklass då kommer alla fortsättningsmatcher fram och man kan se när man spelar beroende på hur det gått i gruppspelet. Problemet är att detta endast kommer att ligga ute fram tills cupstart då vi inte får redovisa några resultat eller segrare i cupen som ni säkert är medvetna om det därför det blir lite krångligt med de nya matcherna. Men man ser ändå på ett ungefär när matcherna spelas för nästan alla matcher går samtidigt oavsett hur det går i gruppspelet.

 

För att vara på säkra sidan så ber vi er kontakta sekretariatet efter sista gruppmatch för att få reda på era nya matchtider så att det inte uppstår några missförstånd.

 


Annons