IT-Total Cup
Ishockey
21 - 22 okt 2017
U10

Info inför cupen
15.10.2017

Här kommer lite info inför helgens cup. Vi hoppas att det är många hockeykrigare som längtar. Vi i Sundsvall är i alla fall laddade för att det ska bli en rolig hockeyhelg.

Matcher och hålltider.

Vi har fokuserat på att skapa så mycket speltid som möjligt, därför kommer det inte att vara någon uppvärmning. Vi ber istället att lagen är beredda och direkt ställer upp för match. Speltiden är 2 x 15 minuter rullande, med 90 sekunders tutbyten. Snabba byten, väldigt kort paus och efter matchen tackar vi snabbt och kliver sedan av isen.

 

Det spelas två matcher mellan varje spolning.

 

Spelschemat äruppdaterat på cuponline nu.

Vi har försökt anpassa starten så man spelar senare om restiden är längre.

 

Lagvärdar

Varje lag kommer att få en egen lagvärd som hjälper er med frågor och annat praktiskt som kan uppstå. De följer er även till maten.

Ta gärna med en matchtröja till er lagvärd, så blir den lite lättare att känna igen under helgen.

 

Omklädningsrum

Man har tillgång till omklädningsrummet under hela helgen.

21 - Bollnäs

4 - Brunflo

5 - Timrå

22 - Ramsele

7 - Östersund Vit

8 – Östersund Grön

9 – Sundsvall Blå

10 – Sundsvall Vit

 

Mat

All servering kommer att ske på Sussis Matverkstad som ligger rakt över gatan från Ishallarna.

                                                                              

Mattiderna meddelas per lag vid ankomst. Har ni funderingar eller vill göra justeringar bestämmer ni det tillsammans med er lagvärd.

 

(OBS! Brunflo äter lunch innan första matchen på lördagen eftersom de spelar andra matchen tätt inpå. Östersund Vit har lunch planerat innan första matchen och Östersund Grön efter första matchen. Det går att anpassa om ni vill äta efter första matchen istället, eller bägge innan första. Meddela oss innan hur ni vill göra. För resterande lag är det naturligt att spela första matchen och sedan äta lunch.)

 

Mellanmål kommer att levereras till omklädningsrummen. Ledarfika kommer att finnas uppställt i ”Mötesplatsen” under hela helgen.

 

Är det några allergier som vi behöver ta hänsyn till är vi tacksamma om ni sammanställer och meddelar oss senast på onsdag.

Det kommer att finnas lunchlådor att köpa på plats för medföljande föräldrar och andra supportrar. Vill man vara säker på att det räcker kan man förbeställa. Sammanställ gärna föräldraintresset lagvis och meddela även det innan onsdag. Skicka till shteam08@gmail.com

 

 

Boende

För de som har bokat boende kommer det att bli på Bosvedjans skola. Vi behöver kompletta namnlistor, barn och vuxna, för att skicka in till kommunen och räddningstjänsten innan.

Skicka dessa till anna-karin.sitter@eltelnetworks.se med kopia till shteam08@gmail.com senast på onsdag.

 

Övrigt

Har ni några som helst frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig. Annars är ni varmt välkomna till Sundsvall och IT-Total Cup till helgen.

 

//

Sundsvall Hockey Team -08

 

 

 

 

 

 

Annons