Östersundshem Cup 2017
Хоккей
17 - 19 nov 2017
U14

Höga Kusten Hockey klar för Östersundshem Cup 2017
02.07.2017

Ännu ett lag kunde under söndagen bekräftas klara till 2017 års upplaga av Östersundshem Cup. Spännande HKH eller Höga Kusten Hockey som föreningen heter bjuder upp till härlig hockeyfest i Östersund.

Under våren har man tappat några spelare i laget men samarbete är HKH´s starka filosofi.

- Ja det stämmer att vi förlorat lite spelare till andra föreningar under våren men jobbar fört att få ett samarbete med Kramfors hockey som inte har något U 14 lag, meddelar lagledaren Ulrik Lindström. 


Övrigt värt att veta:
Föreningen Höga Kusten Hockey bildades den 15:e maj 1981 efter att man kommit överens om ett samarbete mellan Nordingrå, Ullånger, Docksta, Skog och Nora. Ishockeyn i området hade nått sin kulmen med Nordingrå SK:s medverkan i div I, säsongen 79-80. För att stärka ungdomssatsningen i området beslöt man att slå ihop orternas föreningar. 
Man har levererat många svenska ishockeyprofiler genom åren och ser sig som ett viktigt farmarlag till klubbar runt om i landet och bland annat har Tobias Enström och Mattias Hellström tagit SM-guld med MoDo säsongen 06/07 och samma år spelade Tobias VM i Ryssland för Tre Kronor.

Annons