Ghost Invite Cup 2014
29 okt - 2 nov 2014
U14

Flemingsbergs team 01 hälsar hjärtligt välkomna till Ghost Invite Cup 2014.

Vi arrangerar cupen för fjärde året och vårt mål är att erbjuda deltagande lag en turnering med hockey av högsta 01-kvalitet och fairplay.

Cupen spelas den 29 oktober - 2 november i Visättra Sportcenter.

Cupen är för spelare födda 2001 eller yngre.

Matcher: 8 lag i en serie. 1:a möter 4:a och 2: möter 3:a i semifinaler på söndagen. Placering 5-8 spelar placeringsmatch. Alla lag spelar minst 8 matcher.

Speltid: 2 x 20 min

Domare: 2 domare i var match

Priser: Pokaler till plats 1-3 i slutspel samt vandringspokal. Vinnarna bjuds på anmälningsavgiften 2015.

Matchens lirare: I var match utses matchens lirare

All-star team: En femma + målvakt utses och priser utdelas innan finalen.

Regler: Vi följer Svenska Ishockeyförbundets riktlinjer för U14 hockey. Sanktion för cupen är beviljad.

Gruppspel:      Segrande lag får 3 poäng, förlorande lag 0 poäng. Vid oavgjord match spelas förlängning 5 minuter, därefter läggs 3 straffar om resultatet fortfarande är lika. Vinst i förlängning ger 2 poäng och förlust 1 poäng. Segrare i gruppspel blir det lag som tagit flest poäng.

Om två eller flera lag hamnar på samma poäng räknas följande ordning:

1.       Målskillnad

2.       Flest gjorda mål

3.       Inbördes möte

4.       Lottning

Utvisningar:     Utvisningstid 2 min och 5 min vid grov förseelse.

Tröjfärg: Vid lika tröjfärg byter bortalaget.

Timeout: 30 sekunders timeout. Vart lag har rätt till en timeout per match.

Protest: Lämnas senast 30 minuter efter slutsignal till tävlingsledningen för bedömning. Protestavgift är 500 kr, som återlämnas vid godkänd protest.

Lagavgift: 6.000:-

Deltagaravgift: 800 kr

Minsta antal spelare: 15 utespelare och 2 målvakter

4 luncher, 3 middagar samt mellanmål ingår.

Anmälan: Intresseanmälan till evasoderstromprivat@hotmail.com

Lagavgift betalas in i samband med anmälan till Handelsbanken: 6155-645 170 062

Boende och transporter: Vi hjälper gärna till med förslag på boende i stugor eller hotell.

Information:   Cupen                   Eva Söderström 070-880 65 57

Domare                 Kjell Linder 072-228 40 44

Sportliga frågor  Fredrik Strandfeldt 070-893 79 77