ÖSK Hockeyklubb vs Piteå Hockey Röd Skellefteå Kraft Arena - C-hall Skellefteå Kraft Arena - C-hall ÖSK
2 - 2
(0-0, 2-2)
PHCröd
Klass: U12, Grupp: D, Arena: Skellefteå Kraft Arena - C-hall, Skott: 13 - 18 (4-10, 9-8)
  • Slut
  • 15:00 Skotten slutar 18-13 till Piteå och vi tackar båda lagen och publiken för en fin match. Nu kan ni återgå till Mello.
  • 15:00 Piteå begär timeout och fortsätter att ha tagit ut sin målvakt. Detta blir dock resultatlöst och matchen slutar 2-2.
  • 14:45 Vilda glädjescener utspelar sig på banan
  • 14:45 Piteå tar ut sin målvakt och det visar sig vara ett genidrag. Nästan omgående lyckas Olle Wilhelmsson trycka in kvitteringen
  • 14:45 Timeout
  • O. Wilhelmsson 16 14:45 2 - 2
  • 14:45 Mååååål!
  • 14:12 Edward Björk åker som en raket genom ÖSK´s zon men lyckas inte komma till något farligt avslut.
  • 13:01 Piteå försöker skapa men ÖSK försvarar sig bra.
  • 12:00 Ska bli spännande att se om Piteå på Micke Renberg-maner kan göra en sista kraftansträngning och jobba in ett mål.
  • 09:43 Mitt i en period av Piteå-press dyker Frans upp som gubben ur lådan och sliter sig fri. Han gör inget misstag fri med målvakten utan sprätter upp en backhand på plockhandsksidan
  • 16 F. Byström 09:43 2 - 1
  • 09:43 Mååål!
  • 08:54 Jämnt i matchen och utgången här är bra mycket ovissare än i Andra chansen.
  • 07:52 Adam Dorell!
  • 06:32 Vild glädje i ÖSK när kvitteringen kommer och vi får se en patenterad kanot-målgest.
  • 16 F. Byström 06:32 1 - 1
  • 06:32 Mååål!
  • 06:12 ÖSK repar mod och ett genombrott av Alex Jonsson-Wallin är nära i att resultera
  • 05:38 Piteå utnyttjar sitt PP omgående.
  • 05:38 Måååål!
  • 18 E. Jonsson 05:27 GA-MI 2 min
  • 04:21 Skott från blå av Isak Holmström i Piteå och pucken dansar uppe på målet. Ett sus hörs genom publiken...
  • 03:21 Fin backchecking av Hilma Ahnlund i ÖSK.
  • 02:22 Som en Tomas Holmström står Piteås Kaarle framför kassen och försöker peta in pucken men Dorell är obeveklig.
  • 01:53 Piteå lyfter upp spelet efter en lite trög inledning.
  • 01:06 ÖSK verkar ha bestämt sig. Pepprar keeper Lundström i Piteå med skott i periodinledningen.
  • 00:02 Där var andra perioden igång och samtidigt blir ÖSK fulltaliga.
  • 15:00 Coacherna snackar taktik med lagen. Måntro de har några ess i rockärmen?!
  • 15:00 Perioden slut. Skotten slutar 10-4 till Piteå och vittnar om ett spelövertag för bortalaget.
  • 14:21 Tryck av Piteå.
  • 13:22 ÖSK´s keeper får göra en fin räddning när Piteå lirar pp
  • 13:22 Dooooreeell
  • 13:02 Lite hetta i en annars snäll match.
  • 28 O. Berglund 13:02 TRIP 2 min
  • 11:00 Fin aktion av ÖSK´s Filip Järvi med nr 21 på ryggen, ett nummer som förpliktar.
  • 09:34 Skotten är än så länge 6-3 i Piteås favör i en snäll match.
  • 09:12 Piteå skapar tryck nere hos ÖSK men Dorell sträcker ut i målet och räddar gånger två.
  • 06:55 Starkt genombrott av ÖSK´s Frans Byström men skottet smiter utanför.
  • 06:12 Knappt en avblåsning...
  • 05:00 Piteås klack kvicknar till och vi har en härlig match både på planen och läktaren.
  • 04:00 ÖSK skapar lite tryck nere hos Piteå efter att Piteå haft de första minuterna.
  • 02:11 Skott av Piteås Björk men ÖSK´s målvakt är med på noterna.
  • 01:22 Martin Isaksson i Piteå avlossar ett farligt skott.
  • 01:00 Lite avvaktande inledning av båda lagen som känner på varandra så här i början.
  • 00:01 Domarna släpper pucken. Nu köööör vi!
  • 00:00 Ö-S-K skanderar klacken. Kan Piteås dito svara upp?
  • 00:00 3 minuter kvar till nedsläpp. Lagen presenteras och domarna glider in på rinken.
  • 00:00 ÖSK ultras håller igång på läktaren med både trumma och tuta. Härligt med publikengagemang!
  • 00:00 Båda lagen värmer just nu ute på isen och inga trötthetstecken i sikte.
  • 00:00 Vi hälsar alla våra 34 följare välkomna till oss på Cuponline och är glada att ni väljer oss före kvällens Melodifestival.
  • 00:00 15 minuter kvar till nedsläpp mellan Piteå röd och ÖSK. Det här blir match nr 40 och grundspelets sista match. Vi har haft två dagar av fantastiskt fin och kampfylld hockey där alla lagen verkligen bjudit till.