Kramfors-Alliansen vs Kiruna IF Skellefteå Kraft Arena - C-hall Skellefteå Kraft Arena - C-hall K-A
1 - 3
(1-2, 0-1)
KIF
Klass: U12, Grupp: C, Arena: Skellefteå Kraft Arena - C-hall, Skott: 17 - 19 (10-9, 7-10)
  • Slut
  • 15:00 Skotten slutade 19-17 i Kirunas favör.
  • 15:00 Där var matchen slut. 3-1 till Kiruna mot Kramfors-Alliansen i en tät och fysisk match som ändå får sägas vanns rättvist av Kiruna
  • 14:22 Fina räddningar av målvakts-Persson.
  • 13:34 K-A´s trio kämpar heroiskt mot Kirunas PP.
  • 12:48 Tufft läge för K-A som begär Timeout.
  • 12:48 Timeout
  • 7 S. Bjurström 12:48 TRIP 2 min
  • 12:31 PP för Kiruna. Sätter de den berömda spiken i kistan nu?
  • 13 A. Wikner 12:21 TRIP 2 min
  • 10:23 Knappt 5 minuter kvar för K-A att hitta på någonting.
  • 10:01 Kalabalik framför K-A´s mål, men det lugnar ned sig snabbt.
  • 08:07 Målet kom lite oväntat efter en bra period av K-A
  • 08:07 Med raketfart från utvisningsbåset åker sig Jesper Weinz fri och sätter 3-1
  • 07:44 K-A trycker på och skapar en hel del chanser men Taaveniku i Kirunamålet är tät.
  • 05:56 Dubbelutvisning efter att spelarna behandlat varandra lite väl ovarsamt.
  • J. Weinz 23 05:56 ROUGH 2 min
  • 7 S. Bjurström 05:56 ROUGH 2 min
  • 05:33 K-A´s klack eldar på sitt lag som har mer av spelet i den här perioden.
  • 04:33 Peeeeeerson igen!
  • 04:01 Snygg räddning av Liam Persson i K-A´s bur efter skott från Rutfors
  • 03:00 Mycket bra backchecking från båda lagen. Hans Wallsson hade blivit tårögd.
  • 01:56 Perioden inleds med att lagen byter chanser med varandra utan riktigt komma in på kassen.
  • 00:20 Där var andra perioden igång. Hur ska detta sluta?
  • 15:00 Skotten efter första är 10 för K-A och 9 för Kiruna.
  • 15:00 En spännande match som Kiruna började bäst men efter ca 10 minuter började K-A äta sig in i matchen. De fick också sitt mål efter hårt arbete framför kassen.
  • 13:22 Vild glädje både på läktaren och planen när K-A trycker in sin reducering.
  • 15 D. Nordin 12:25 SLASH 2 min
  • 12:20 PP för K-A som pressar på nu. Hett framför Kirunamålet.
  • W. Rutfors 19 11:54 CHARG 2 min
  • 11:46 Nära, nära för K-A...
  • 11:09 Magisk passning av Kruukka friställer Jesper Nyberg som inte gör något misstag fri med målvakten.
  • 10:08 Få avblåsningar i matchen som Kiruna allt mer tagit över. Kramfors-Alliansen har dock farliga kontringar.
  • 08:00 Fint spel av Kiruna signerat firma Kruukka - Rotmalm.
  • 06:00 Det smäller på bra i närkamperna men det är schyssta tag.
  • 04:55 Kiruna etablerar tryck i K-A´s zon och får in ett mål som dock döms bort för hög klubba.
  • 02:36 Kiruna utnyttjar en snabb spelvändning och tar ledningen.
  • 02:30 Kirunas målvakt sträcker ut och räddar flera gånger.
  • 01:30 Arvid Kruukka gör en fin prestation men målvakten i K-A räddar.
  • 01:00 Trevande inledning från Båda lagen.
  • 00:00 Läktarna börjar så sakta fyllas på...
  • 00:00 20 minuter kvar till match mellan Kramfors-Alliansen och Kiruna, ett Kiruna som gör sin första match i turneringen.