Clemensnäs Hockey vs Skellefteå AIK Kopparhallen Kopparhallen CHC
3 - 3
(3-2, 0-1)
AIK
Возрастная группа : J18, Подгруппа: J18, Арена: Kopparhallen, Броски: 21 - 24 (10-13, 11-11) Судьи: Alexander Jakobsson, Emil Lundström, John Wiklund
  • End
  • 19:46 Björk är nära att göra en shorthanded men Frid i AIK-målet gör en snygg räddning.
  • 09:55 Fin aktion av Clemens Nils Björk på väg igenom
  • 07:45 Firma Tim levererar i PP och sätter omgående kvitteringen för AIK efter bra passningsspel.
  • 19:40
    Clemens spelar runt utan att riktigt komma till några heta lägen.
  • A. Brandt 18:11 TRIP 2 min
  • 16:19 Fri med målvakten tvingas Barkemo riva ner Sam Löfgren i Clemens
  • T. Barkemo 16:19 HOOK 2 min
  • T. Hedström 15:33 HOOK 2 min
  • 15:16
    Ludvig Serrander sätter sitt andra mål, mycket elegant framspelad av Rasmus Rönningsen
  • 08:38
    Återigen snabb replik av Clemens när firma Klockare - Forsgren fixar kvitteringen
  • 07:41
    Elegant framspelning av Mikaelsson till Johansson som inte gör något misstag med öppet mål.
  • 06:41
    Bra framspelning av Klockare till Forsgren som inte lyckas sätt trissan i nätet
  • 05:41
    Snabb replik av Clemens där Ludvig Serrander trycker in ett skott.
  • L. Serrander 05:41 1 - 1
  • 05:00
    Sebastian Kjellen i AIK bryter igenom och lägger in en puck mot kassen som går i mål
  • S. Kjellén 05:00 0 - 1
  • 04:12
    De första minuterna av matchen har bjudit på böljande spel utan några riktigt farliga chanser
  • 03:12
    Bra byte av Hugo Mikaelsson i AIK som driver mot kassen
  • 02:28
  • 00:00
    Första perioden slut. En period med rätt många utvisningar utan att det var något fult spel. För att använda en klyscha så spelades det Hawaii-hockey