Hille/Åbyggeby IK vs Njurunda SK Ungdomshallen Ungdomshallen HÅIK
3 - 3
(2-2, 1-1)
NSK
Kategorie: U15, Skupina: Swedbank Cup, Aréna: Ungdomshallen , Střely: 19 - 24 (11-11, 8-13)
  • End
  • 20:00
    Till matchens kämpar utsågs nr 1 i Hille: mv Ludvig Mattsson och nr 13 i Njurunda: Arvid Sandström.
  • 20:00
    Där var matchen över och den slutade oavgjort. 3-3. Andra perioden blev 1-1. Skottstatistik i andra perioden blev 8 för Hille och 13 för Njurunda. Total skottstatistik alltså Hille: 19 och Njurunda 24.
  • 10:00
    Halva sista perioden har gått och det har inte bjudits på några mål i denna period hittills.
  • 08:30
    Hille fulltaligt
  • M. Klein 06:30 HOOK 2 min
  • 05:30
    Två minuter har gått och därmed är Njurunda fulltaligt.
  • A. Jonsson 03:30 HOOK 2 min
  • 00:00
    Andra perioden är igång. Ska den bli lika jämn som den första? Den som ser få se...
  • 20:00
    Då var första perioden slut. En välspelad match med likartade chanser åt båda hållen, vilket också skottstatistiken visar. Hille sköt 11 skott i första perioden och Njurunda sköt även de 11 skott.