MODO Hockey vs Skellefteå AIK Svart Skellefteå Kraft Arena A-hallen Skellefteå Kraft Arena A-hallen MODO
5 - 4
(2-3, 2-1, 1-0)
AIK Svart
Klasse: U12, Hal: Skellefteå Kraft Arena A-hallen, Skud: 18 - 9 (9-7, 6-2, 3-0) FINAL,
  • End
  • 03:15
    Matchen är slut. Vi gratulerar Modo till segern i Matchen och till segern i Guldcupen 2019. Tack alla inblandade till bra kämpainsatser. Allt från spelare, ledare, domare och alla som har arbetat under cupen. Tack för oss!
  • 02:58
    Modo får ut pucken ur egen zon. Nu är båda lagen fulltaliga.
  • 20 A. Ögren 02:00 TRIP 1 min
  • 01:15
    Tekning i Modos zon
  • 01:01
    Aik får till en farlig kontring men sedan vänder spelet igen... Puh....
  • 00:37
    Nu är förlängningen igång och Modo skapar första farligheten.
  • Period 3
  • 15:00 Andra perioden är slut. Och eftersom detta måste avgöras så kommer nu en förlängning som är 5 minuter.
  • A. Wiklund 55 14:40 CHE-B 1 min
  • 14:02
    Aik får ett farligt skott på mål men Modos målvakt är med på det
  • 13:18
    Och där kommer kvitteringen i spel 4 mot 4. Och matchen är superspännande och jämn.
  • 12:58
    Nu börjar tiden vara knapp. Nu måste Aik hitta på något för att få till en kvittering.
  • 12:58 Timeout
  • 19 W. Olsson 12:58 INTRF 1 min
  • 12:22
    Nu blir det knepigare att få till en kvittering med en spelare i utvisningsbåset. Men Aik går på offensiven och skapar lite oreda
  • O. Lundström 60 12:22 HOOK 1 min
  • 11:25
    Inga farliga lägen för något av lagen just nu.
  • 10:02
    Aik försöker driva på för att få till en kvittering men puckarna studsar inte deras väg för tillfället
  • 08:53
    Modo råkar dra på sig ett lagstraff då de varit för många spelare på planen
  • 9 V. Wedin 08:53 TOO-M 1 min
  • 08:32
    Aik skapar tryck i Aiks zon och spelar runt pucken
  • 07:53
    Spelet svänger fram och tillbaka och det är nära åt båda håll.
  • 06:35
    Trots att Modo har varit numerärt underläge nästan hela perioden så är det de som har skapat de farligase chanserna så här långt
  • 05:26
    Frågan är hur länge Modo okar med att spela en spelare mindre på plan?
  • 7 V. Berglund 05:26 TRIP 1 min
  • 04:44
    Aik lyckas inte få något tryck i anfallszon eftersom Modo försvarar sig föredömligt.
  • 03:59
    Då får Aik en ny chans att få till en kvittering då en Modospelare hamnar i utvisningsbåset.
  • 19 W. Olsson 03:40 HOOK 1 min
  • 02:55
    Då drabbas Modo av en utvisning. Men de försvarar sig bra och Aik får inte till spelet i powerplay
  • 3 J. Söderlind 02:11 SLASH 1 min
  • 02:00
    Hoppsan vilken rafflande inledning av andra perioden. Det blir utvisningar och mål på löpande band.
  • 17 E. Bast Wiklund 01:46 4 - 3
  • N. Lindgren 61 00:20 HOLD 1 min
  • 00:00
    Då är det dags för andra perioden i denna gastkramande final
  • 15:00 Första perioden är slut. Den slutar med AIK-ledning. Skotten. Modo 9. AIK 7.
  • 14:42 Hårt tryck av Modo nu. AIK rensar till icing.
  • 13:37
    WHAT A SAVE! Oscar Sjölin i AIKs mål briljerar med plocken.
  • 13:32
    Spelet går fram och tillbaka. Det är riktigt bra fart i matchen så här långt.
  • 12:12 Modospelaren är uppe på benen igen. SKönt.
  • 12:12 Modos nr 5 gör ett försök att nå en puck framför målet men åker tyvärr in i stolpen när han slänger sig. Han verkar ha ont i axeln eller benet.
  • 11:20
    Vincent Wedin gör ett riktigt snyggt mål efter en genomåkning. Skottet sitter otagbart precis bredvid stolpen.
  • 10:38
    Spelmässigt är matchen helt jämn hittills.
  • 09:40
    Olle Lundström, född 2008 tar emot pucken på anfallsblå och skuter ett kanonskott i krysset bakom Modokeepern.
  • O. Lundström 60 09:40 1 - 3
  • 08:35 Modo trycker tillbaka AIK för tillfället.
  • 07:17
    Liam Hedman i AIK åker igenom och testar målvakten men han står för en jättefin plockhandsräddning.
  • 06:16
    Modo reducerar efter ett helt gäng returer. TIll slut orkar inte Oscar stå emot längre och returen går i mål. Bra kämpat av Modo.
  • 05:15
    AIK åker offside.
  • 04:41 Två bra byten av Modo som sätter rejäl press i AIK-zonen.
  • 03:35
    I AIKs mål står Oscar Sjölin i första perioden. Modos mål vaktas av Fabian Norlin.
  • 03:15
    Modo kommer sånär fria men en bra backcheck av AIK gör att det inte blir något rent avslut.
  • 02:54
    AIK utökar ledningen efter en intensiv forcering av AIKs Olle Sjöstedt. Isak Bjuhr stöter in returen.
  • 02:13
    MÅÅÅÅL. AIK tar ledningen efter ett stenhårt handledsskott av Alexander Backman. Just innan det hade MODO ett 2-1 läge där avslutet smet tätt utanför.
  • 01:02
    Lite avvaktande inledning. Modo skjuter matchens första skott .
  • 00:12
    Vi är igång.
  • 00:00
    Domarna blåser i pipan. Vi samlar in puckarna. Snart så kör vi.
  • 00:00
    Nu är även Modos gäng på väg in på isen.
  • 00:00
    Finalen spelas i Skellefteå kraft arenas A-hall och vi hoppas såklart på en jämn och välspelad match. De båda lagen möttes i gruppfinal igår också och det var en riktig batalj som AIK till slut gick vinnande ur med 4-3.
  • 00:00
    Det vankas FINAL i årets upplaga av Guldcupen. AIK är först in på isen .Vi väntar även in Modo på isen vilken sekund som helst .Kl 14.45 så kör vi igång.