Skellefteå AIK Vit vs Kiruna IF Skellefteå Kraft Arena B-hallen Skellefteå Kraft Arena B-hallen AIK vit
Kiruna IF
Klasse: U12, Hal: Skellefteå Kraft Arena B-hallen, Skud: 0 - 0 7-8 plac,
  • End
  • 15:00
    Vi tackar bägge lagen för sina respektive insatser i cupen. Kiruna slutar alltså 7:a i cupen och AIK Vit slutar 8:a i årets guldcupen.
  • 15:00
    Matchen är slut och Kiruna vinner rättvist med 8-3. Skottstistiken i matchen blir till slut 18 för Kiruna och 15 för Skellefteå.
  • 12:53
    Sammandrabbning framför Kirunas mål leder fram till handgemäng. PP en minut för Kiruna nu.
  • 10:57
    Det fortsätter hända massor av grejor i matchen. Mycket lägen för bägge lagen och även ett par utvisningar i samband med det.
  • M. Bergdahl 24 10:57 TRIP 1 min
  • 32 E. Blancher 10:30 SLASH 1 min
  • 09:57
    Kirunas David Lövgren kommer fri efter ett hopslag . Avslutar riktigt snyggt med en dragning.
  • D. Lövgren 12 09:57 3 - 8
  • 56 E. Arvidsson 09:04 INTRF 1 min
  • 08:42
    Skotten i matchen 13 för AIK och 12 för Kiruna.
  • 08:05
    4-5 skott ett AIK anfall men fortsatt 3-7 läge.
  • 07:05 jättefint passningsspel av AIK leder fram till ett avslutsläge som Kirunamålvakten räddar. Han gör en riktigt stabil insats i målet Ebbe.
  • 06:21 Kiruna har en chanskavalkad men AIKs målvakt och försvar står pall.
  • 05:04 Fina kombinationer i AIK-laget men avslutet går utanför.
  • 05:00
    Spelet går fram och tillbaka nu. Inga riktigt heta chanser de senaste minuterna.
  • 02:52
    AIK fulltagligt och har etablerat press i Kirunas zon.
  • 46 L. Edström 01:52 TRIP 1 min
  • 01:00
    AIK har förresten bytt målvakt till den andra perioden. Anton Bergqvist står nu i AIK-kassen.
  • 01:00
    Kiruna gör periodens första mål men AIK sticker upp därefter i ett par fina anfall. Det är en match som bjuder på mycket anfallsspel från båda lagen.
  • D. Lövgren 12 00:36 3 - 7
  • 15:00
    Första perioden är slut. En period som vinns både målmässigt och skottmässigt av Kiruna. Skotten blir 4-9 i Kirunas favör.
  • 14:57
    Första perioden är slut. Men just innan hesa Fredrik ljuder så snor Johan Stenberg åt sig en förlupen puck och sätter mentalt viktiga 3-6 för AIK.
  • 29 J. Stenberg 14:57 3 - 6
  • 13:07
    AIK spelar frejdigt i box-playspelet och en Johan Stenberg avslutar kliniskt med en handledare i första krysset.
  • 11 J. Nilsson 12:26 HOOK 1 min
  • 11:56
    Stryrning som slinker in mellan benen på AIK-målvakten.
  • 10:56
    Självförtroende är viktigt i ishockey. Och just nu är det Kiruna som har mest av den varan.
  • D. Lövgren 12 10:56 1 - 5
  • 10:31
    Snabb genomåkning av Kirunas nr 28 leder till ett jättesnyggt mål där avslutet sitter i krysset.
  • V. Hagström 28 10:31 1 - 4
  • 09:12 Klapp-klapp spel av AIK-laget leder fram till en reducering. Snyggt avslut dessutom!
  • 08:36
    Icing Kiruna.
  • 07:24
    Kiruna gör ytterligare ett mål och har verkligen fått en smakstart på den här matchen.
  • 07:12 Jättefint passningsspel av AIK i Kiruna-zonen. Men bra försvarsspel framför målet av Kiruna.
  • 05:48
    Spelet böljar fram och tillbaka. Det är högt tempo i inledningen av matchen.
  • 05:38 Icing av AIK-laget. Tekning i Skellefteå AIKs Zon.
  • 03:06
    Kiruna hänger en till balja efter en tilltrasslad situation framför AIK-målet. Kiruna har startat bäst
  • 02:51
    AIKs mål vaktas av Viktor Pettersson och i Kiruna-målet ser vi Ebbe Oja Rönnebro
  • 02:32 Kiruna tar ledningen i matchen efter ett bra skott av nr 28. Pucken sitter högt bakom målvakten.
  • 02:27
    Bra intensitet i matchen hittills.
  • 01:35
    En Kirunaspelar får ett slagskott i huvudet från en AIK back. Men det verkar ha gått bra.
  • 00:35
    Vilken start! Efter 35 sekunder så har redan båda lagen hunnit ha varsitt friläge. Men fantastiska parader av målvakterna.
  • 00:00
    Domarn har släppt pucken. Nu åker vi.
  • 00:00
    Vi väntar på domarna. Lagen är redo för nedsläpp och åker runt och gör den sista taggningen inför match.
  • 00:00
    De här lagen har inte mötts tidigare i cupen så det blir nya bekantskaper på isen. Vi ser fram emot en välspelad och spännande match mellan två laddade lag.
  • 00:00
    Lagen är inne på isen och värmer upp inför den här matchen som gäller vilket lag som blir 7:e respektiev 8:e placerad i årets upplaga av guldcupen.