Luleå Hockey vs IF Björklöven Skellefteå Kraft Arena B-hallen Skellefteå Kraft Arena B-hallen Luleå Hockey
3 - 1
(1-0, 2-1)
Löven Grön
Luokka: U12, Ryhmä: Grupp A, Kenttä: Skellefteå Kraft Arena B-hallen, Laukaukset: 14 - 17 (9-11, 5-6)
  • Lopeta
  • 15:00
    Matchen är slut! Mitt i Lövens försök att få till en kvittering så sticker Luleå upp och får in ett mål. En rafflande avslutning på denna match.
  • 12:41
    Löven tar vara på chansen i numerärt överläge och sätter ett reduceringsmål. Så nu blir det en spännande avslutning.
  • I. Hermansson 10 12:41 2 - 1
  • 25 G. Lindmark 12:12 HOOK 1 min
  • 10:25
    Snygg räddning av Lövens målvakt som nickar bort pucken.
  • 09:30
    Löven försöker komma till avslut men Luleå backar hem och förvarar sig bra.
  • 07:30
    Nu skulle Löven få ett snabbt mål så de får kontakt. Chanser har de skapat men Luleås målvakt ser säker ut.
  • 06:24
    Istället för en kvittering för Löven så är det Luleå som kontrar in ett mål och utökar sin ledning.
  • 05:23
    Nu svänger det fram och tillbaka. Chanser åt båda håll. Löven är närmast ett mål med ett stolpskott
  • 03:24
    Nära att Luleå kan trycka in pucken efter en tilltrasslad situation framför Lövens mål.
  • 02:45
    Löven har fått igång passningsspelet vilket är anledningen att de kan föra spelet
  • 01:42
    Löven startar perioden starkt och det mesta av spelet är i Luleå zon
  • 00:55
    Inget mål i powerplay och Löven är återigen fulltaliga.
  • 00:00
    Då släpper domaren pucken och andra perioden är igång
  • 15:00
    Perioden är slut. Luleå får chansen att starta andra perioden i powerplay. Två ganska jämna lag och detta kan sluta hur som helst.
  • O. Vallström 11 14:40 SLASH 1 min
  • 13:45
    Löven har lyft upp spelet och har skapat en hel del chanser sista minuten.
  • 12:24
    Löven till ett bra avslut, men Luleås målvakt är med på sidledsförflyttningen och räddar säkert.
  • 10:10
    Med en spelare mindre på isen så får Luleå ett friläge och sätter pucken mellan benen på Lövens målvakt.
  • 26 J. Norberg 10:10 1 - 0
  • 24 O. Lindgren 09:17 BOARD 1 min
  • 08:15
    Där kom ett snyggt genomskärande pass som ger Luleå ett friläge. Avslutet i ribba och ut....
  • 07:31
    Luleå får iväg ett skott som styrs på en försvarande lövenspelare och tar i stolpen. Men alltjämt mållöst.
  • 06:11
    Inte så mycket till ordnat spel så här långt. Många väljer att åka solo vilket sällan fungerar. Men viljan är det inget fel på.
  • 05:31
    Löven får iväg ett bra avslut mot Luleås mål.
  • 04:47
    Luleå checkar bra så Löven får inte till något ordnat powerplay
  • 27 F. Ylten 03:19 TRIP 1 min
  • 02:14
    Lagen känner lite på varandra. Men det är Luleå som skapat flest chanser så här i inledningen av matchen