Sponzor Max Franke
Skellefteå AIK Svart vs Kalix HC Skellefteå Kraft Arena C-hallen Skellefteå Kraft Arena C-hallen AIK Svart
4 - 2
Kalix HC
Kategorie: U12, Skupina: Grupp B, Aréna: Skellefteå Kraft Arena C-hallen, Střely: 19 - 17
  • End
  • 15:00
    Tack för ikväll. Första matchen imorgon börjar kl 9.45. Tack för den här första cup-dagen.
  • 15:00
    Matchen är slut. AIK vinner med 4-2 efter en jämn tillställning. Skotten i matchen 19-17.
  • 14:20
    Efter en böljande sekvens med chanser åt bägge håll så tar Alfred Nilzon tag i pucken och skjuter ett stenhårt skott precis vid stolpen som inte ens den duktige Kalix-keepern kan ta.
  • 43 A. Nilzon 14:20 4 - 2
  • 14:00 Fint läge för Kalix.
  • 13:20
    Spännande nu.
  • 11:31
    Riktigt snyggt mål av Kalix i spel i numerärt överläge. Hårt och lågt skott!
  • 60 O. Lundström 10:41 ABUSE 1 min
  • 10:26 Starkt tryck av AIK-laget nu. Kalix målis står upp stort nu.
  • 08:48 Skott från Kalix som sånär resulterar.
  • 08:15
  • 08:15
  • 08:15 WHAT A SAVE!! Kalix målisen briljerar med snygg plockning .
  • 08:15
  • 07:10 Icing av Kalix. Tekning väntar i Kalix zon .
  • 06:41 Snabb vänding och skott på mål av Kalix.
  • 06:25 Slarv i Kalixförsvaret leder fram till ett fritt läge för A. Backman. Fin räddning av Kalix-keepern .
  • 06:19 AIK har en puck inne i målet men det döms bort pga hög klubba framför målet.
  • 05:52
    Skotten nu 9-11.
  • 04:58
    Snygg uppåkning av nr 16 i Kalix som resulterar i ett reduceringsmål.
  • E. Barsk 16 04:58 3 - 1
  • 04:42
    Uppoffrande spel och fina räddningar av Kalix målvakt i box-play spelet.
  • A. Burman 13 04:12 ABUSE 1 min
  • A. Burman 13 03:12 SLASH 1 min
  • 02:36 AIK fulltaligt .
  • 02:02
    Skellefteå AIK har förresten bytt målvakt i andra perioden. In har nr 34 Zackarias Stenmark kommit.
  • 36 W. Kempainen 01:36 INTRF 1 min
  • 00:55 AIK åker offside efter ett bra läge.
  • 00:00
  • Period 2
  • 15:00
    Skottstatistiken i första perioden 4-10. (Målen räknas inte som skott på mål, då de är skott I mål.)
  • 14:57 Friläge för Kalix precis i slutsekunderna av första perioden.
  • 13:49 Friläge för nr 13 i Kalix men ytterligaer en fin räddning av AIK-målvakten. Därefter ytterligare ett läge för Kalix.
  • 13:49 AIK-spelare åker offside. Det hade annars kunnat resultera i en fin målchans.
  • 13:01
  • 11:31 Alexander i AIK står för en fin genomåkning och sprättar in 3-0 i ena krysset. Snyggt. Resultatet så här långt speglar dock inte riktigt matchbilden. Kalix har varit nog så farliga hittills i första perren.
  • 21 A. Backman 11:31 3 - 0
  • 11:30 Kalix har tagit över spelet de senaste 3-4 minuterna.
  • 10:20 Bra PP-spel av AIK men samtidigt bra försvarsspel av AIK. Fortsatt jämnt spel i övrigt .
  • 60 O. Lundström 08:56 TOO-M 1 min
  • 08:28 Helt jämnt spel nu.
  • 07:28 Fint anfall av Kalix som sånär resulterar i en reducering. Men fin räddning av målvakten i AIK.
  • 06:08 Fysiskt spel i Kalix när man avstyr ett anfallsförsök av AIKs forward Olle Sjöstedt .
  • 05:18 Lustig situation när pucken fastnar i AIK-forwardens skridsko. Ingen fattar någonting och det blir till slut en avblåsning. :-)
  • 04:50 Riktigt vackert anfall av AIK med många passningar i rad. Avsluten fastnar dock i Kalix-försvaret .
  • 04:05 Fint läge för Kalix efter lite strul i AIK försvaret. Skottet sitter i bröstet på AIK-målvakten Oscar.
  • 03:50
  • 03:49
  • 21 A. Backman 03:13 2 - 0
  • 02:19
    I Kalix mål vaktar Max Sinisalo målet .
  • 02:19
    Bra läge för Skellefteå AIK efter fint samspel mellan forwards i anfallszon. Kalix hade också nyss ett bra läge som Oscar Sjölin i AIK-målet räddade efter en bra sidledsförflyttning.
  • 00:28
    Skellefteå AIK startar matchen piggast och tar ledningen efter fint spel i anfallszon. Isak Bjuhr hänger pucken mellan benskydden p målvakten .
  • 00:00
    Lagen gör sig redo för nedsläpp. Nu kör vi!
  • 00:00
  • 00:00
    Nu har vi fått information om att domaren är på gång. Så vi kommer att köra igång matchen om ett par minuter.
  • 00:00
    Vi väntar på att domarna ska komma ut till matchen. Så matchstarten kommer att dröja några minuter ytterligare.
  • 00:00
    Båda lagen är inne på isen och värmer upp inför fredagkvällens sista match. VI ser fram emot en riktig nattmangling mellan Skellefteå AIK Svart och Kalix HC. Matchen kommer att starta kl 20.45