Haugesund Seagulls vs Rosenborg Ishockeyklubb Stavanger Ishall 2 Stavanger Ishall 2 Haugesund
Rosenborg
Klass: SOC U12, Grupp: Gruppe A, Arena: Stavanger Ishall 2, Skott: 0 - 0
  • Slut
  • 35:42
    Vi takker for kampen og gratulerer Rosenborg med seieren som satte spikeren i kista med 8-6 skåringen.
  • P. Malvik Forodden 35:42 6 - 8
  • 32:56
    Kampen fortsetter i spenningens ånd og med et mål hver på rappen kan fortsatt alt skje i denne kampen
  • I. Myklebust 32:56 6 - 7
  • 30:20
    Kampen har igjen en leder og kampen domineres nå av spill forran Haugesunds keeper
  • N. Sandø Gangås 30:20 5 - 6
  • 25:29
    Etter en omdiskutert skåring som ble vurdert kansellert p.g.a. offcide, noterer vi Henriks første mål i kampen, og stillingen er igjen uavgjort. For en spennende kamp.
  • H. Birkeland 23:15 5 - 5
  • 19:33
    Daniil finter ut keeper og reduserer Rosenborgs ledelse.
  • D. Kovalenko 19:33 4 - 5
  • 19:33
    Straffe til Haugesund- som blir tatt av nr.13, da Rosenborg ryker på lagstraff p.g.a. byttefeil
  • 18:00
    Kampen er igang igjen.
  • 18:00
    Askil trykker på og setter to kjappe etter mye kamp forran Haugesund keeper og Rosenborg går til pause med ledelse. Vi kan melde god stemning her i Stavanger. Pause 2 min.
  • A. Mæland 17:30 3 - 5
  • A. Mæland 16:54 3 - 4
  • 15:47
    Det ville ikke Sigurd ha noe av og reduserte. Kampen er igjen åpen
  • S. Holm Kibsgård 15:47 3 - 3
  • 14:27
    Ivar er på hugget og lar ikke sjangsene gå fra seg. Etter hard jobbing forran motstandernes mål, ga timeouten resultater, og laget fra Haugalandet går opp i ledelse
  • I. Myklebust 14:27 3 - 2
  • 14:18
    Ny breakaway til Haugesund som utnytter sjangsen og utligner
  • 14:18 Timeout
  • I. Myklebust 14:18 2 - 2
  • 09:23
    Rosenborg er igjen i førersetet sjangsemessig, men Haugesunds keeper storspiller og holder laget sitt inne i kampen