Sponsori Swedbank
Brynäs IF vs Skellefteå AIK Gul Sundsvall Energi Arena Sundsvall Energi Arena BIF
2 - 4
SAIK GUL
Luokka: U14, Kenttä: Sundsvall Energi Arena, Laukaukset: 0 - 0 Tuomarit: Pontus Solborg, Lewi Morén, Markus Juuso
  • Lopeta
  • 20:00
    Matchens kämpar har utsetts till nr 19 i Brynäs Kim Westby och till nr 51 i Skellefteå Melker Holmqvist.
  • 20:00
    Skottstatistik andra perioden: Brynäs: 11, Skellefteå Gul: 8. Skott totalt i matchen: Brynäs 19, Skellefteå 12.
  • 20:00
    Där var matchen slut. Den vanns av Skellefteå Gul med 4-2.
  • 18:00
    2 minuter kvar av ordinarie matchtid.
  • 2 S. Paknejad 08:41 HOLD 1 min
  • 00:00
    Start av andra perioden. Målvaktsbyte i båda lagen. Nu står nr 1 Wilmer Bauman för Brynäs och nr 1 Rasmus Holmgren för SAIK.
  • 20:00
    Första perioden slutatde 1-1 och skottstatistiken var 8 för Brynäs och 4 för SAIK.
  • 12:10
    Tid nu: 12.10. Bronsmatchen spelas 2 *20 minuter. Om lika då blir det Sudden death i 5 minuter och därefter straffar om fortsatt oavgjort.
  • 19 K. Westby 07:41 HOLD 1 min
  • 06:58
    Ett snabbt spel som svänger fram och tillbaka. Tid nu 6.58..
  • 00:00
    Målvakt i Brynäs är nr 25 Casper Andersson och i Skellefteå Gul nr 35 Kevin Abrahamsson.