IF Björklöven Vit vs Örnsköldsvik SK Skellefteå Kraft Arena - C-hall Skellefteå Kraft Arena - C-hall IFB Vit
Klasse: U11, Hal: Skellefteå Kraft Arena - C-hall, Skud: 12 - 17 (6-8, 6-9)
  • End
  • 15:00 sista chans för löven med 2 sek kvar men där är matchen slut
  • 13:58 1 - 3
  • 11:41 löven gör en forcering så här sista minuterna men kommer inte igenom i några klara lägen
  • 10:25 fin genomskärare i mittzon och friläge för löven...men ...inga luckor längs med isen..
  • 09:57 lövens mv gör en spektakulär räddning som får publiken att häpna! Ö-viks-klacken levererar gång på gång!
  • 08:00 halva perioden avklarar. Matchen står och väger. Löven släpper pucken lite oftare än tidigare. Kul att se!
  • 06:26 skottstatistiken nu 9-13. Speglar matchbilden ändå ganska bra. Övik kommer till lite klarare lägen
  • 05:25 Fint passningsspel leder fram till att övik tar ledningen.
  • 05:25 1 - 2
  • 05:00 Publiken: "KÄMPA-KÄMPA-KÄMPA!"
  • 04:01 Båda lagen nu fått hål på sina motståndare. Uppoffrande och fysiskt spel när nivån höjts ett par snäpp
  • 04:01 1 - 1
  • 02:32 0 - 1
  • 01:36 Tek i lövens zon. Helt öppet läge i slottet men icket..
  • 00:15 Då ska vi se... övik börjar med en icing..
  • 15:00 Fortsatt inga mål , men det saknades inte chanser..
  • 11:20 ställningskrig därute...
  • 09:22 Kalabalik framför öviks mål . Tveksamt om det blir några mål idag med tanke på hur otroligt stabila båda målvakterna ser ut idag!!!
  • 08:10 Inget ordnat spel i pp men däremot en klar målchans direkt därefter..
  • 06:43 Man kan prata om bra och dåliga utvisningar och den här som löven tog var av den bättre sorten. Stoppade en genomåkning som kunnat bli riktigt farlig..
  • 06:43 TRIP 1 min
  • 05:25 Vansinnigt hårt skott av ö-viks-laget som fått igång sin egenklatck. Vilket liv på läktaren!
  • 04:08 Matchens kanske bästa chans hittills går till löven som tar ett fint avslut från kanten. Öviks mv ser ut som att han inte gjort annat än stå i mål. Vilken teknik!
  • 03:24 löven slår en icing efter en lång spelsekvens
  • 02:33 Ett 40-tal tappra själar i publiken som låter som minst det dubbla antalet.
  • 01:22 löven flyttar upp spelet en längre period
  • 00:20 Ö-vik startar i ett makalöst tempo. 3 skott inom 20 sekunder!
  • 00:01 där släpper vi pucken!!
  • 00:00 Örnsköldsvik SK också igång och kör start stopp på uppvärmningen!
  • 00:00 En kylig och klar morgon i ett vackert skellefteå. Vi välkomnar Löven som är tidigt ute på isen och värmer..