Skellefteå AIK Vit vs Boden Hockeyförening Skellefteå Kraft Arena - B-hall Skellefteå Kraft Arena - B-hall AIK Vit
5 - 2
Boden
Class: U14, Group: B, Arena: Skellefteå Kraft Arena - B-hall, Shots: 0 - 0
  • End
  • 20:00 Matchen slutar 5-2 och skotten totalt blev 37-14. AIK var numret större i den här matchen. Bodens målvakt kan inte lastas för förlusten utan räddar laget från ett större nederlg. Det var allt för ikväll, på återseende!
  • A. Callne 20:00 TRIP 2 min
  • C. Larsson 18:14 CHE-H 10 min
  • 18:14 Casper L får 2+10 för den tacklingen.
  • C. Larsson 18:14 CHE-H 2 min
  • 17:25 Snabb utdelning i PP för Boden.
  • R. Mannberg 16:44 SLASH 2 min
  • 15:34 Icing av AIK.
  • 15:12 Teckning i Bodenzonen.
  • 13:56 Återigen bosätter sig AIK i bortalagets zon och puckarna viner runt målet.
  • 11:46 Till slut blir trycket för hårt och Boden tvingas se ytterligare en puck passera sin mållinje.
  • E. Andersson 11:46 5 - 1
  • 11:15 Spelet är förlagt nere i Bodens zon men Wallström står emot.
  • 09:26 AIK har lyft upp spelet i motståndarzonen efter senaste målet.
  • 08:05 Mål Boden! Ska vi få se en upphämtning av bortalaget nu?
  • 07:10 Avvaktande spel nu sista minuterna. AIK ser ut att bevaka sin ledning.
  • 05:17 Fin räddning igen av Wallström i Bodenkassen på friläge denna gång.
  • 03:40 Fin genoåkning och fraspelning av Casper L i AIK en Viggo Nygrens avslut räddas av Wallström.
  • 02:57 Boden skapar inga chanser under sitt PP.
  • 02:07 Puck out av AIK. Ett slagskott mot seket...ingen skadad!
  • M. Gidlöf 00:57 INTRF 2 min
  • 00:00 Nedsläpp!
  • 20:00 Första perioden slut. AIK leder med 4-0 vilket kanske är något mål mer än vad spelet har visat. Skott 18-8.
  • 19:05 Boden skapar tryck i AIK-zonen utan att få in pucken.
  • 17:59 I princip direkt från utvisningsbåset tar Casper L revansch på sig själv och gör sitt andra mål för kvällen.
  • C. Larsson 17:59 3 - 0
  • 16:47 Boden har svårt att etablera tryck under sitt numerära överläge.
  • 15:42 Powerplay för Boden.
  • C. Larsson 15:42 INTRF 2 min
  • 13:59 Erik Hannu i Boden kliver upp på egen blå och ger Emil Andersson en riktig bröstvärmare.
  • 13:17 Icing från en Bodenklubba.
  • 12:50 Boden har svårt att komma ur egen zon nu då hemmalaget trycker på.
  • 11:59 Skotten så långt, 13-2.
  • 11:32 AIK:s powerplay gav utdelning!
  • E. Hannu 10:17 SLASH 2 min
  • 09:50 Jonathan Wallström i Boden är tät när AIK får ett friläge!
  • 08:28 Stabil räddning av Wille Frid i AIK-kassen, ingen retur!
  • 08:10 Lång spelsekvens nu utan avblåsningar med ett visst övertag för hemmalaget.
  • 06:20 Efter målet så tar AIK tag i taktpinnen igen och biter sig fast i Bodens försvarszon.
  • 04:28 Efter lite böljande spel utan egentliga farligheter hittar Casper Larsson en lucka på Jonathan Wallström i Bodenkassen.
  • C. Larsson 04:28 1 - 0
  • 03:15 Eter AIK :s starka inledning så har Boden ryckt upp sig.
  • 02:25 En hård open ice-tackling av Nygren på en Bodenspelare.
  • 01:45 Puck out av AIK
  • 01:20 AIK börjar starkt och pressar fast Boden i deras zon.
  • 00:00 Då var det dags för nedsläpp mellan AIK och Boden!