Bäcken HC vs IFK Täby HC Löfbergs Arena Löfbergs Arena BHC
1 - 5
(1-2,0-3)
IFKT
Klasse: U14, Gruppe: A, Hal: Löfbergs Arena, Skud: 3 - 43 (2-27, 1-16) Dommer: Albin Libäck, Mats Andersson
  • End
  • 20:00 Matchen slutar 5-1 till Täby. Skotten i andra perioden 1-16.
  • 02:41 Fortsatt storspel från Bäckens målvakt efter räddning på dubbelchans
  • 20:00 Fortfarande nästan konstant tryck från Täby även om Bäcken kommit upp i anfallszon några gånger i slutet av perioden dock utan att komma till avslut. 2-27 i skott.
  • 13:54 Till slut får även Bäckens fantastiske målvakt Ralph Johansson kapitulera när pucken retligt glider mellan benskydden
  • 11:34 Bäcken reder ut den utvisningen också. Mest tack vare fantastiskt målvaktspel och försvarsspel. 2-16 i skott hittills.
  • W. Jansson 09:14 P-OUT 2 min
  • 08:34 Kvittering genom rappt handledskott i krysset
  • 07:36 Bäcken tar till vara på sin första riktiga chans genom ett fint solonummer
  • M. Pärlbäck 07:36 1 - 0
  • F. Ernsjöö 04:13 TRIP 2 min
  • 03:48 Konstant press från Täby första minuterna. Bäcken har svårt att komma ur egen zon.
  • 00:00 Matchen är i gång!