Skellefteå AIK Vit vs MODO Hockey Skellefteå Kraft Arena C-hallen Skellefteå Kraft Arena C-hallen SAIK Vit
3 - 2
(2-1,1-1)
MODO
Klass: U 12, Arena: Skellefteå Kraft Arena C-hallen, Skott: 18 - 14 (12-6, 6-8) Semifinal 1,
  • Slut
  • 15:00 Matchen är slut. SAIK vit i final.
  • 14:30 SAIK lyfter pucken mot tom kasse och med 10 sekunder kvar träffar SAIK stolpen. Vilken dramatisk avslutning på en spännande match!
  • 14:19 Med mindre än en minut kvar blir det tufft och mycket närkamper. TEkning i SAIK´s zon!
  • 13:51 Skott avlossas från Modo. Ny tekning i SAIK´s zon.
  • 13:27 Modo har tagit ut målvakten.
  • 13:27 Timeout
  • 13:27 Tekning i SAIK´s zon efter blockering av Rasmus Holmgren i hemmakassen.
  • 12:30 SAIk utnyttjar Modos utvisning och Harry Morén ger hemmalaget ledning med 3-2.
  • H. Styf 12:19 HOLD 1 min
  • 11:30 Spelet böljar.
  • 10:45 Modo fulltaliga.
  • H. Styf 09:45 CHARG 1 min
  • 09:45 Modos Helmer Styf åker igenom och SAIK hinner inte med. Farligt framför SAIK´s mål. Styf åker sedan ut för charging.
  • 09:10 Tekning i Modos zon
  • 08:38 SAIK träffar ribban, försöker slänga in flera returer men Modo försvarar sig.
  • 07:21 Modo kvitterar.
  • I. Sandell H. Styf 07:21 2 - 2
  • 06:00 Trassligt framför SAIK´s mål, men Modo lyckas inte peta in pucken.
  • 05:17 Modos målvakt Benjamin Edlund blockerar pucken.
  • 03:30 Någon minut av böljande spel. Lite felpass och nervöst spel.
  • 00:30 Modo fulltaliga.
  • 00:00 Andra perioden är igång.
  • 15:00 Den första perioden är slut. Den innehöll mycket kamp från båda lagen.
  • H. Branthsson 14:49 ROUGH 1 min
  • 14:05 SAIK är fulltaliga.
  • A. Karlsson 13:05 TRIP 1 min
  • 13:05 Modo trycker på men SAIK´s målvakt Lucas Johansson räddar.
  • 10:30 Bra försvarsspel från båda lagen. Det är tätt spel och kamp om varje puck.
  • A. Hultgren 08:35 KNEE 1 min
  • 06:48 Modo sätter hög press och bryter ett SAIK-uppspel. Reducering!
  • H. Morén 06:11 2 - 0
  • 03:00 Det är två taggade lag som spelar denna semifinal.
  • 00:10 Matchen hinner bara komma igång. SAIK gör ledningsmålet efter 10 sek genom Elias Salomonsson.