(0-1,0-3)
KIF
Klass: U15, Grupp: A, Arena: LF Arena, Skott: 11 - 17 (5-5,6-12)
  • Slut
  • 15:00 Fikande ledarstaber går nu in i sista uppladdningsfasen inför nästa match och cupkansliet växlar över till levande ljus... Lördagskvällen hägrar!
  • 15:00 Och där ljuder slutsignalen. Skottstatistiken stannar på 6-12 i andra perioden och 11-17 totalt.
  • 12:21 Domaren träffad av pucken 3 gånger i samma spelsekvens mellan två spelare - någon sorts rekord?
  • 10:00 Ångan verkar återfunnen i båset och SSK ser starkare ut efter timeouten.
  • 09:10 Timeout
  • T. Ollman 19 08:34 0 - 3
  • 23 E. Lind-Oja 06:06 TRIP 2 min
  • 05:55 Båda lagen spelar kontrollerad ishockey utan några större misstag åt något håll.
  • 11 J. Karlsson 01:12 HOLD 2 min
  • 00:00 Då ställer lagen upp för nedsläpp i andra perioden
  • 15:00 Slut på första perioden. Skottstatistik 5-5
  • 10:55 Fortsatt förhållandevis långsamt tempo. Frågan är om Herr Ingas ripor kan stå emot SSK om man hittar Ångan.. .
  • 9 F. Nilsson 09:00 HOOK 2 min
  • T. Ollman 19 07:45 CROSS 2 min
  • 11 J. Karlsson 06:07 SLASH 2 min
  • 05:12 Matchen fortsätter i samma lugna tempo, med få målchanser, Kirunas mål till trots
  • 02:18 Lugn och sansad matchupptakt från båda lagen. Palt till middag?
  • 00:01 Då är vi igång!
  • 00:00 Då har vi även domarna på isen och vi närmare oss nedsläpp
  • 00:00 Vi hälsar även en ny speaker välkommen bakom mikrofonen och det låter utomordentligt bra, dialekten till trots!
  • 00:00 Nu är även Herr Ingas ripor på plats på isen.
  • 00:00 Matchen till ära byter vi även rapportör här på Cup Online. Tidigare kommentator pratade om festligheter när han avlägsnades från platsen men ansiktsuttrycken på de Lejonfans som ackompanjerade honom ut från arenan talade om något helt annat.. .
  • 00:00 15 minuter kvar till matchstart och taggade Sunderbyspelare äntrar planen i sina klassiskt Göteborgsrandiga blåvita matchtröjor