U14
Hällefors vs Arvika Stora Hallen Stora Hallen Hällefors
2 - 3
Arvika
Klass: U14, Arena: Stora Hallen, Skott: 0 - 0 Kvart 4, Domare: Andreas Ekström, Oliver Lindén, Jonathan Harlin
  • Slut
  • 00:00 Ber om ursäkt för förvirringen i spänningen som blev. Arvikas nr. 20 Tobias Nyman avgjorde i SD-straffar!
  • 00:00 2 - 3
  • T. Nyman 00:00 Straffslag
  • G. Hermansson 00:00 Straffslag
  • Penalty Shots
  • 05:00 SD slut. Inga mål så straffar väntar.
  • J. Kandergård 04:34 HOOK 2 min
  • 03:31 Icing och tekning i Arvikas zon.
  • 03:00 Fortfarande en öppen historia!
  • 01:10 Lite avvaktande hos bägge lagen. Tekning i Arvikas zon.
  • E. Ekström 00:00 Straffslag
  • 00:00 SD igång!
  • Sudden death
  • 15:00 Perioden slut. Förlängning väntar. HIK gör mål med endast 5s kvar av perioden! Det såg ut som om Arvika skulle kunna hålla undan men HIK lyckades trycka in pucken.
  • 14:00 HIK tar ut MV
  • 12:26 Timeout
  • 12:00 Lite mer öppet spel nu. HIK försöker med soloåkningar genom mittzon men fastnar i Arvikas försvarmur. Timeout HIK
  • 09:00 Matchbilden är densamma dvs. HIK ligger på men Arvika får till en och annan kontring vilket ledde till ett ledningsmål.
  • 01:00 Arvika börjar bäst med en halvchans.
  • 00:00 2a perioden är igång.
  • 15:00 Första perioden slut. Skotten är 7 för HIK och 5 för Arvika. HIK skapar flest chanser men Arvika försvarar sig bra och skapar enstaka chanser.
  • 13:00 Inget ordnat PP för Arvika men skapar ändå lite ströchanser. MÅL!
  • V. Lundgren 11:30 TRIP 2 min
  • 11:00 HIK ligger på i anfallszon men Arvika försvarar sig bra med ett tätt försvar framför MV.
  • 07:00 Arvika har ett bra anfall med skott strax utanför och retur som MV blockerar.
  • 05:00 Det har gått 5 min av matchen och HIK ligger på i anfallszon. Arvika försvarar sig bra och har fått någon kontring.