MyPlanet Sports ny CupOnline-Partner

MyPlanet Sports har i dagarna anslutit sig till CupOnline som Partner.

MyPlanet Sports är en sport- och upplevelseresebyrå med paketresor till en hel värld av upplevelser och de allra största idrottshändelserna i världen.

De har öppet dygnet runt 365 dagar om året online bokning via deras hemsida, där du enkelt bokar alla dina sport- och upplevelseresor. De skräddarsyr även gruppresor för och till föreningar, medlemsklubbar samt företag som vill uppleva idrott LIVE på världens arenor. 

De erbjuder resor till de största sporthändelserna i världen. De har de stora evenemangen såsom EM, VM och OS och med kvalifikationsspel till dessa. Resor till La Liga, Premier League, Ligue 1, Serie A, Formel 1, NHL, NBA, NFL, Golf, Handboll, Tennis, Trav, våra populära landslag och mycket mera… 

MyPlanet Sports ägare TUI Travel PLC, världens största resekoncern med över 30 miljoner årliga kunder, ger dem unika möjligheter och tillgång till en hel värld av prisvärda upplevelser. Men inte minst också en trygghet för deras kunder, som alltid blir väl omhändertagna med alla resegarantier. 

Förebilder och idoler inom idrotten är viktiga inspirationskällor för alla idrottande ungdomar. MyPlanet Sports vill kunna erbjuda prisvärda resor för att de skall få möjlighet att se och uppleva sina idoler, hjältar och favoritlag på de stora arenorna, LIVE.

- Genom CupOnline hittar de en stor målgrupp för deras sport- och upplevelseresor. Men inte minst, så är MyPlanet Sports dessutom med och stödjer en tjänst i CupOnline, som gör ungdomsidrotten mer lättillgänglig att administrera och att följa, vilket är en mycket positiv utveckling ,avslutar Mikael Hammarström på MyPlanet Sports.


Med hjälp av våra Partners, däribland MyPlanet Sports kan vi fortsätta att stötta ungdomslagen med CupOnline, meddelar Per Sondell, ansvarig för CupOnline på CoreIT.

Är ni intresserade av vad det innebär att vara en CupOnline-Partner, tveka inte att kontakta oss.
Nyheter
2019-03-15 16:31
130 cuper på 2 veckor
Rekordinstensiva veckor! 130 cuper kommer köras i CupOn...


2018-11-09 15:23
Partner? Stöd ungdomsidrott!
Som CupOnline-partner får du möjlighet att stödja ungdomsi...


2018-06-11 11:51
Kampsport i CupOnline
I slutet av maj genomfördes den första cupen i kampsport i ...


2018-05-24 14:31
GDPR - Personlig integritet
CupOnline hanterar i sin natur personuppgifter. Vi tar inte...


2018-03-08 09:11
Nya partners
Vi välkomnar ett gäng nya partners som hjälper oss att möjl...


2018-01-02 09:05
Gott Nytt År
Vi ser tillbaka på ett mycket positivt 2017 då CupOnline f...


Nyhetsarkiv
Partners 
Cup-GallerierCupOnline - CoreIT - Örnsköldsvik
Powered by: CoreCMS/CoreIT