Tyringe Hockey Cup 2022 - U11
24 - 25 sep 2022
U 11

Information

Välkomna till Tyringes U11 cup den 24-25 september 2022 för U11 spelare födda 2012 eller senare.

Samtliga matcher spelas på Tyrs Hov. Sydsveriges mest kompletta anläggning för cuper och arrangemang. Allt under ett tak - ishall, sporthall, bad, bowling, gym mm.

SPELFORM

Cupen spelas som en ytterzoncup på spelplaner som är ¼-del av rinken (30 x 15m). En match spelas på två spelplaner. Lagen delas i två delar och hälften av spelarna och en målvakt spelar på varje spelplan. Spel 3 mot 3. Vid paus byter bortalaget spelplan och spelar ytterligare en period mot den andra halvan av motståndarlaget. Alla gjorda mål från båda spelplanerna slås samman till matchens slutresultat.

Rak serie med 6 lag, därefter placeringsmatch. 6 matcher per lag. Matchtiden är 2 x 15 minuter.

Vinst = 2p, oavgjort = 1p

Vid lika poäng gäller; inbördes möten, målskillnad, flest gjorda mål.

Placeringsmatcher:

Samma upplägg som i seriespelet. Vid oavgjort slutresultat blir det förlängning med 5 minuter. Vid oavgjort efter förlängning sker straffar. Lottning av vilket lag som börjar lägga straffar, 3 straffar var på varje spelplan. Efter det, sudden straffar i omvänd ordning.

BOENDE

Boende ingår på Kurhotellets Sport Lodge som ligger 400 meter från Tyrs Hov där ni sover i sovsalar. Medtag egna sängkläder.

MAT

Maten som vi serverar till spelarna är framtagna efter Svenska ishockeyförbundets riktlinjer. Förutom att frukt tillhandahålls under dagen som mellanmål, så ingår följande måltider: Dag 1: Lunch, middag samt kvällsmål. Dag 2: Frukost, lunch samt korv med bröd innan hemfärd.

AVGIFTER

Anmälningsavgift: 2500 SEK, spelaravgift: 1200 SEK, extra ledare 450 SEK

Notera att anmälan till cupen först är giltig efter det att anmälningsavgiften kommit in. Spelaravgiften ska vara inkommen senast 2022-09-02

ANMÄLAN OCH BETALNING

· Intresseanmälan görs till Åsa Nilsson (se kontaktinfo nedan).

· Anmälan görs genom att betala in anmälningsavgiften och är giltig först när hela beloppet betalats in.

· Alla avgifter betalas till BG 5278—7082. Märk inbetalningen med Klubb + Lag/ålder, t.ex. Tyringe Hockey U11.

· Bankuppgifter för utländska lag: IBAN SE70 8000 0831 3921 3570 6345 , Bankens BIC SWEDSESS

· 3 st ledare ingår i lagavgiften. Pris för extra ledare 450 kr.

· Avgifter återbetalas ej vid återbud.

· För att så många klubbar som möjligt ska kunna deltaga i cupen vill vi i första hand att det kommer 1 lag/förening (1 lag som sedan delas på 2 spelplaner).

KONTAKT

I första hand direkt till Åsa Nilsson Cupansvarig i Tyringe Hockey U11 på e-post asa50179nilsson@hotmail.com eller på telefon 0709 - 307911

Det går även bra att kontakta Tyringe SoS kansli: Telefon: 0451—514 35 eller kansli@tsos.com