Slaget om Kumla
Floorball
7 maj 2022
18

Slaget om Kumla

Information

Varmt välkomna till ”Slaget om Kumla” våren 2022.

Ekeby IF arrangerar för 10 året företagsinnebandy. Vi har sammanställt info som kan vara bra att ha med sig. Vi hoppas på en grymt bra dag för alla inblandade. Efter att några lag ändrat grupp/önskemål blev det för få lag i 5–5 och därför kommer alla lag att spela i 4-4, en serie, alla möter alla och får 9 matcher var. Eventet arrangeras som en rak serie, och en vinnare kommer att utses, om det blir två lag samma poäng, kommer vi se på inbördes möten osv, se regler. Om det fortsatt är lika, blir det en final

Kostnad-deltagande

 Pris/kostnad deltagande-3500kr Ekeby IF köper in tröjor till lagen (Lagen faktureras kostnaden för sina matchtröjor)Logga skall tillhandahållas för tryck.

 Alla pengar går oavkortat till föreningen och dess arbete med barn och ungdoms verksamheten. Omklädningsrum Alla lag kommer att få ett omklädningsrum var. Det kommer att finnas en kod, som gör att spelare och de som ska vistats inne i omklädningsrummen kan komma in. Alkohol-droger Hela eventet är alkohol-drogfritt.

 Om någon skulle ertappas med att förtära alkohol eller annat, kommer den personen-alternativt hela det laget-företaget att uteslutas och bli anmodade att lämna eventet. Ekeby IF-1971 Vi finns på plats under dagen och säljer kläder och utrustning från Ekeby IF-1971 club kollektion.

 

Säkerhetsplan

Matcher spelas mellan 09:00-16:00 Insläpp för deltagare sker 08:00 Insläpp för publik 08:30 Arenan kan ha 800 personer inne samtidigt, det finns nödutgångar godkända av räddningstjänsten. Arenan drivs av Kumla Kommun.

 

Vid brand

De risker som finns identifierade är brand Om brand skulle uppstå finns en uppsamlingsplats vid Vialundskolan, samlingsplats är vid grusplanen mellan skolan och arenan. Vi har genomgång med alla funktionärer, dessa är uppmärkta med gula västar där det står funktionär på ryggen. Alla funktionärer är vana av att ha vistats i hallen, då dessa är föräldrar till barn som normalt spelar och tränar i anläggningen. Ansvarig cupgeneral kommer att finnas på plats under hela eventet. Se samma bild som finns för parkering. Vi har en genomgång av nödutgångar för deltagare-funktionärer.

 

Domare är via Örebro läns innebandyförbund alternativt från egen regi.

Tid
Kl. 08.00 – 16:00.

Plats
Kumlahallen

Planer: Vissberga hallen och  Viahallen   

Spelform
4 mot 4 med mv 

Speltid
1 x 12 minuter, rullande tid.

Totalt 1 grupper om 10lag i en serie

Spelplan
Ca 30 x 16 meter. Målgården har storleken 1,5 x 1,0 meter

Spelklass

En klass/grupp 4-4

Domare är via Örebro läns innebandyförbund.  

Vinst 2p
Oavgjort 1p
Förlust 0p

Vid sammanställning.  
Poäng
Målskillnad 
Inbördes möten


Regler
Enligt SIBF, med tävlingskommitténs bestämmande. Vinnare kommer att erhålla ett vandringspris. Vi har även ett fair play pris. Varje lag erhåller en röst, rösten läggs på det lag man anser vara det lag som uppträtt och spelat på ett föredömligt vis under hela turneringen.

Licensierade spelare
Det är tillåtet att ha med en (1) licensierad spelare (högst div 1) per lag.

Spela i flera lag
Det är ej tillåtet att representera flera lag.

Antal spelare
4-manna: Varje lag har rätt att använda sig av max 12-1 spelare, 4-1 på plan och 8 avbytare.

Cup is finished

The Cup finished 16 days ago.
Annons