Hovåscupen U10
Icehockey
19 mar 2022
U10

Hovåscupen U10

Information

Hovås HC hälsar, tillsammans med cupens sponsorer, välkomna till Hovåscupen lördagen den 19 mars 2022 för spelare födda 2012 eller senare.

Cupen spelas i Askims ishall i Billdal cirka 1,5 mil söder om Göteborg (adress: Kruniusvägen 1, Billdal).

Spelform:

·         Hemmaplansmodellen ”3 mot 3” (tre matcher spelas samtidigt)

·         Tre utespelare

·         Tolv lag fördelade på två grupper

·         Alla möter alla i respektive grupp

·         Samtliga lag spelar minst 5 matcher

 

Speltid:

Matchtid är 1x20 min rullande tid, 60 sek byten (”tut-hockey”) där matchtid i final och bronsmatch är 2x15 min. Om vi skulle bli färre än tolv lag förlänger vi matcherna med mål om att nå en dag fylld med hockey för våra tjejer och killar.

 

Spelregler:

Spelregler enligt Svenska Ishockeyförbundet (Hemmaplansmodellen) för U10. Vi uppmanar alla lagen att spela enligt ”fair play” och respektera domarnas beslut.

 

Medaljer & utmärkelser: 

·         Medaljer till alla spelare.

 

Övrigt:

·         Frukt och mellanmål på förmiddagen, lunch och därefter korv med bröd på eftermiddagen till samtliga spelare och ledare (2 st ledare per lag). Meddela ev matallergier i samband med anmälan.

·         Café, hamburgare, lotterier, puckregn kommer att finnas.

·         Vid anmälan är 10 st utespelare per lag minimum.

Anmälan/Kostnader:

Anmälan görs via mail till Hovås HCs kassör Emmilie Welander, idrott.familjen.welander@gmail.com, 070-7518682. Cupavgiften är 2 500 kr/lag och när den är betald är laget fullständigt anmält, så ”först till kvarn”-principen gäller. Cupavgiften skall vara Hovås HC tillhanda senast tio dagar efter anmälan. Deltagaravgiften är 200 kr per spelare och är utöver lagavgift. Den betalas in senast 28 februari. Två ledare äter utan kostnad tillsammans med sitt lag. Önskas extra luncher kostar det 80 kr per st.

 

Betalning sker med swish till 070-7518682. Anmälan är bindande och platsen är garanterad när cupavgiften är betald.

 

Laginformation:
Laginformation innehållande laguppställning, ledare och tröjfärg (hemma/borta) mailas till Cupansvarig så fort som möjligt dock senast den 28 februari. Ändringar hanteras om så behövs efter 28 februari.

Övrig information:
Gällande covid-19 så kommer vi givetvis bevaka utveckling av läget och cupen genomförs endast om det går att genomföra beaktat rekommendationerna från Göteborgs ishockeyförbund samt Folkhälsomyndighetens restriktioner som gäller för tidpunkten. Givetvis garanteras full återbetalning av cup- och deltagaravgifter om cupen inte kan genomföras.

Cupansvariga:

Anna Strömwall, a.stromwall@gmail.com, 0706-05 24 72.

Martin Almsparre, martin.almsparre@gmail.com, 0706-68 07 00.

 

Varmt välkomna till Hovås HC!

Cup not started

The cup starts in 101 days.