PUCKEN I KASSEN TROPHY
Icehockey
5 - 6 jan 2021
U15

PUCKEN I KASSEN TROPHY

Information

 

Sandvikens IK och Pucken i kassen cup bjuder in till Pucken i kassen Trophy

för pojkar och flickor födda 2006 eller senare

                                                                        

   

 

Sandvikens IK och Pucken i kassen bjuder in till PUCKEN I KASSEN TROPHY för pojkar och flickor födda 2006 eller yngre. Jernvallens ishall i Sandviken är en fantastisk arena för cuparrangemang och vår samarbetspartner, Pucken i kassen cup och läger, har mångårig erfarenhet av att arrangera jämna och roliga cuper med fokus på glädje, bra mat och praktisk utbildning för våra duktiga lokala domare. Välkommen med er intresseanmälan!

 

Nivå:

Cupen är avsedd för deltagande lag på nivå MEDEL

Antal lag:

Cupen spelas med 6 lag där alla möter alla och sedan spelas placeringsmatcher 5-6, 3-4, 1-2.

Spelform:

Alla lag spelar 6 matcher. Cupen inleds på lördag morgon och finalen spelas ca. 15.00 på söndagen.

Speltiden är 2x15 min i samtliga matcher.

Regler: 

Vid lika tröjfärg byter bortalaget. Matcher i grundspelet får sluta oavgjort. I placeringsmatcher tillämpas straffslag. Varje lag slår tre straffar var ( med olika straffskyttar) och om det då är oavgjort tillämpas sudden death straffar (Valfria straffskyttar). I övrigt tillämpas Svenska Ishockeyförbundets regler för U12. Vinst ger 2 p och oavgjort 1 p. Placering avgörs genom poäng, inbördes möte, målskillnad och antal gjorda mål i nämnd ordning. Om tre lag hamnar på exakt samma tabellresultat baseras turordningen på en fiktiv tabell skapad på de berörda lagens möten. Om lagen ej går att skilja tillämpas fair play regeln och därefter lottning.

Antal spelare: 

Varje lag ska ha minst 15 spelare och 2 målvakter födda -06 eller senare. Ev. dispens för äldre spelare skall godkännas hos cupansvarig innan cupen påbörjas.

Priser: 

Medaljer till alla spelare och pokal till de tre första lagen

Lagavgift:

Lagavgiften är 4000 kr. Avgiften betalas efter att ni erhållit plats. Betald lagavgift är detsamma som garanterad plats.

Deltagaravgift:

Deltagaravgiften är 1200 kr / spelare, 3 ledare ingår. Övriga ledare 700 kr

Boende på vandrarhem eller hotell ingår 1 natt mellan lördag och söndag, tillägg mellan fredag och lördag går att få

I avgiften ingår fruktlåda, lunch och middag på tisdagen. Frukost, lunch, middag samt fruktlåda på onsdagen. Tillägg går att göra för lag som kommer på måndagen.

Servering: 

Under hela cupen finns cafeteria med kaffe, fika, korv, toast, hamburgare mm.

Övrigt: 

Vi förbehåller oss rättan att välja lag såväl nivå anpassat som för bästa geografiska spridning. Allt för att man ska få möta så många nya lag som möjligt och spela många jämna matcher.

Covid 19 information:
Vi förhåller oss helt till Folkhälsomyndighetens och Svenska Ishockeyförbundets rekommendationer och regler. Detta kan komma att påverka såväl deltagare som domare och publik. Även vårt utbud och våra möjligheter att servera i vår kiosk kan påverkas. Vi uppdaterar info närmare cupdatum. men vi hoppas att det ska ha lättat när vi passerar årsskiftet och det är tid för cup.

 
Kontaktperson:

Michael Hallner 073-8088986, mejladress: michael@hallner.nu

Cup is finished

The Cup finished 10 days ago.