Trollhättan Hockey Trophy J18 / INSTÄLLD
Icehockey
9 - 11 apr 2021
J18

Trollhättan Hockey Trophy J18 / INSTÄLLD

Information

INSTÄLLD

Vi måste tyvärr meddela att cupen är inställd pga. rådande pandemi. Vi hoppas ni har förståelse för detta och vi återkommer 2022. 

ANMÄLAN

Lag som var anmälda föregående år som är intresserade av att komma tillbaka till 2021 kontakta oss för mer information cupadmin@trollhattanht.se. Nya lag anmäler sig som vanligt till cupadmin@trollhattanht.se

SPELORDNING

Cupen spelas med två grupper a fem lag. Totalt finns plats för tio lag i varje åldersgrupp. När spelschemat fastslås tas hänsyn till hur långt laget har till Trollhättan. Vi försöker också, så långt det är möjligt, att fördela lagen i grupperna så att man får möta ”nya” lag.

Alla lag spelar minst fem matcher. Lag som går till slutspel spelar sex matcher. Lagen spelar fyra gruppspelsmatcher; två på fredagen och två på lördagen. Cupen startar kl 08.00 på fredag morgon vilket gör att långväga lag brukar välja att komma redan på torsdag kväll. På söndag spelar alla lag en placeringsmatch. Ettan och tvåan i respektive grupp går till slutspel där förlorarna i semifinalerna spelar om bronspokalen på söndag eftermiddag. Därefter möts semifinalsegrarna i kampen om guldpokalen i Trollhättan Hockey Trophy.

Speltid i samtliga cuper är 2x20 min. Banvård mellan matcherna. Matcherna döms av leg. domare i tredomarsystem. Om domare dömer Match Penalty resulterar det automatiskt i minst en matchs avstängning.

Placerings- och finalspel
I placerings- och finalmatcher måste varje match avgöras. För placeringsmatcher tillämpas ”suddenstraffar” direkt efter full tid, dvs båda lagen lägger var sin straff. Om båda lagen antingen missar eller gör mål lägger lagen var sin ny straff. En individuell spelare får lägga fler än en straff. Domaren lottar vilket lag som inleder straffläggningen. Endast det avgörande målet skrivs in i protokollet. Spelare som sitter utvisad vid full tid får ej deltaga i straffläggningen. För semifinaler och final tillämpas Svenska Ishockeyförbundets straffläggningsregler(3 straffar innan "suddenstraffar"). 

Förlängning tillämpas i final och bronsmatch. I final och bronsmatch föregås en eventuell straffläggning av fem minuters förlängning enligt sudden death. I förlängningen spelar lagen med fyra utespelare var, förutsatt att inget av lagen har spelare utvisad vid ordinarie speltids slut. Om inget mål görs under förlängningen tillämpas straffläggning enligt ovan.

ÖVERÅRIGA  
Två överåriga utespelare + en överårig målvakt får delta i varje match. Överåriga ska inte tas med för att toppa laget.
Undantag kan i vissa fall beviljas efter överenskommelse med cupkommittén. För dispensfrågor, maila cupadmin@trollhattanht.se

OMKLÄDNINGSRUM
Alla lag disponerar eget omklädningsrum som ni behåller genom hela turneringen. Medtag skridskoskydd!

BOENDE OCH MAT
Alla gäster bor på Scandic Swania mitt i centrum (10 min gångavstånd till ishallen). För allas säkerhet görs en säkerhetsgenomgång lagvis med hotellets personal vid ankomst. Gästerna inkvarteras i olika rumstyper. Från 2-bäddsrum upp till stora 7-bäddsrum. Enkelrum kan erbjudas mot ett tillägg på 300 kronor per natt. Samtliga måltider äts på hotellet och det ingår lunch och middag på fredagen, frukost, lunch och middag på lördagen samt frukost och lunch på söndagen. Väljer lagen att komma på torsdagen så kostar denna extranatt 350kr per person och då ingår även frukost på fredagen. 
En blockreservation är gjord för att säkerställa att alla får rum. Utse en person som kontaktar och håller samman alla bokningsfrågor med hotellet.  
Hotell Swania kontaktar alla lag via mailadress som uppgivits vid anmälan. Ni ombeds då fylla i bokningslista och det är bra att be någon hålla samman föräldrarnas/supportrars bokning.
Alla bokningar sker sedan via mail till hotell Swania på mail: swania@scandichotels.com

Vid frågor kontakta receptionen 0520-89000 

SÄKERHETSGENOMGÅNG HOTELL
I samband med incheckning på hotellet bestämmer lagledaren tillsammans med hotellet en tid för säkerhetsgenomgång. Denna är obligatorisk för alla lag. Vid avresa ansvarar lagledare för att allla rum kontrolleras innan utcheckning.

PRISER
Alla spelare får ett minnespris för deltagandet i Trollhättan Hockey Trophy. Pokaler delas ut till guld-, silver- och bronslagen. För att uppmuntra till ett schysst spel delar vi ut ett Fair Play-pris till det lag som har minst antal utvisningsminuter i grundspelet.

Varje cup rymmer tio lag. Vi har dessutom en reservlista så även om cupen är fulltecknad kan ni anmäla er till reservplats. Ni betalar då ingen anmälningsavgift och när/om en vakans uppstår blir ni kontaktade och antagna i anmälningsordning efter erlagd anmälningsavgift. 

KOSTNADER OCH BETALNING
Deltagaravgiften är 1495 SEK per person. Priset gäller för spelare och ledare. Betalning görs till bg 547-9514.
Anmälningsavgift: 10 dagar efter anmälan ska 4000 SEK betalas. När vi mottagit betalning av anmälningsavgiften får ni en bekräftelse via e-post på att vi mottagit pengarna och er plats är definitiv. Då publiceras också ert lag på hemsidan under ”Anmälda lag” på aktuell cup.
OBS! Anmälningsavgiften dras ej av från deltagaravgiften. 
Delbetalning: En dellikvid på ytterligare 7500 SEK skall vara oss tillhanda senast 31 december 2020 – för att vi under januari ska kunna boka hotellen som ställer krav på oss när det gäller bokningstider och betalning.
Slutbetalning: Hela deltagaravgiften för laget ska vara gjord senast 14 dagar innan cupen börjar.
Avbokning: Vid avbokning före 31 december 2020 återbetalas anmälningsavgiften samt eventuellt inbetalda deltagaravgifter. Vid avbokning efter 1 januari 2021 återbetalas inte anmälningsavgiften. Vid avbokning senare än sex veckor före cupstart återbetalas ej dellikviden om 7500 SEK för deltagaravgifterna.
Avbokning av boende måste ske senast kl 15.00 dagen före ankomst. Vid senare avbokning måste avgiften betalas.

Cup is finished

The Cup finished 115 days ago.