DLT CUP
Icehockey
19 sep 2020
U12

DLT CUP

Information

 

 

 

I samarbete med Pucken i kassen cup och Din Lokaltidning arrangerar vi DLT Cup för U12 på Jernvallen i Sandviken lördagen den 19 september. Ett perfekt tillfälle att spela en cup innan säsongen drar igång.

Våra cuper är mycket omtyckta med bra mat och duktiga domare i en ishall som är perfekt för arrangemang av cuper för ungdom.

Spelform:

Cupen spelas med 6 lag där lagen delas in i två grupper med tre lag i varje grupp. Lagen möter varandra i respektive grupp ( 2 matcher var). Därefter följer placeringsmatcher där 1:an i grupp A möter 2:an i grupp B och tvärtom i semifinaler. Sedan spelar båda grupptreorna en placeringsmatch om plats 5-6. Avslutningsvis spelas bronsmatch med förlorarna i semifinalerna följt av final mellan semifinalsegrarna. Alla lag spelar 3-4 matcher.

Speltid:

Alla matcher spelas 2x15 min.

Deltagande lag:

Samtliga lag ska ha minst 15 utespelare och 2 målvakter

Detta ingår i cupen:

Lördag lunch och middag samt fruktkorg.

Tillägg:

För lag som reser lite längre kan vi ordna med övernattning och frukost mot tillägg. Kontakta nedanstående cupansvarig.

Nivå:

Cupen håller nivå LÄTT!

Regler: 

Vid lika tröjfärg byter bortalaget. Matcher i grundspelet får sluta oavgjort. I placeringsmatcher tillämpas straffslag. Varje lag slår fem straffar var ( med olika straffskyttar) och om det då är oavgjort tillämpas sudden death straffar (Valfria straffskyttar). I övrigt tillämpas Svenska Ishockeyförbundets regler för U12. Vinst ger 2 p och oavgjort 1 p. Placering avgörs genom poäng, inbördes möte, målskillnad och antal gjorda mål i nämnd ordning. Om tre lag hamnar på exakt samma baseras turordningen på en fiktiv tabell skapad på de berörda lagens möten. Om lagen ej går att skilja tillämpas fair play regeln och därefter lottning. 

Priser: 

Medaljer till alla och pokaler till samtliga lag.

Anmälningsavgift:

Lagavgiften är 4000 kr och betalning är lika med garanterad plats. 

Deltagaravgift:

Deltagaravgiften är 400 kr / spelare.

Servering: 

Under hela cupen finns cafeteria med kaffe, fika, korv, toast, hamburgare mm.

Övrigt: 

Vi förbehåller oss rättan att välja lag såväl nivåanpassat som för bästa geografiska spridning. Allt för att man ska få möta så många nya lag som möjligt och spela många jämna matcher.

Covid 19 information:
Vi förhåller oss helt till Folkhälsomyndighetens och Svenska Ishockeyförbundets rekommendationer och regler. Detta kan komma att påverka såväl deltagare som domare och publik. Även vårt utbud och våra möjligheter att servera i vår kiosk kan påverkas. Vi uppdaterar info närmare cupdatum.

Anmälan till Kontaktperson:

Michael Hallner

Pucken i kassen cup o läger

Tfn 073-8088986, mejladress: michael@hallner.nu

 

Cup is finished

The Cup finished 164 days ago.