Markus Näslunds Getingcup 2010
Icehockey
8-10 jan 2010
U12

Markus Näslunds Getingcup 2010

Information

Välkommen till Markus Näslunds Getingcup 2010

Spänning, dramatik, spelglädje, Fair Play och ishockey-underhållning på hög nivå – räkna med dessa ingredienser när Järveds IF återigen inbjuder spelare, ledare, domare, anhöriga och supportrar till Marcus Näslund Geting Cup. Detta är den 23:e upplagan av ishockey cupen som har anrika traditioner. Välkända namn som Markus Näslund, tvillingarna Sedin och Hasse Jonsson har själva i barn och ungdomsåren skördat stora framgångar på cuper i Järveds IF:s traditionella gula matchtröjor.

Järveds IF är naturligtvis mycket stolta och glada över att ha medverkat till fostrandet av våra NHL-stjärnor och då i synnerhet hemvändande Markus Näslund som hade New York Rangers som sista klubb innan han lämnade proffslivet i Nordamerika och detta år flyttade hem till Örnsköldsvik. Markus var under sina år i Kanada och USA en av de främsta målskyttarna genom tiderna i världens bästa hockeyliga, NHL. Vi är mycket glada över att Markus även detta år har valt att ställa upp som sponsor, affischnamn och dragplåster för vår populära ishockey cup.

I föreningen tillämpas Fair Play & respekt och AllFair som vi har hög prioritet på och ser som en naturlig del av verksamheten. Järveds IF:s policy och värdegrund: Det är helt okej att vinna pris men inte till vilket pris som helst! Alla ska vara bra kompisar och det är viktigt med Fair Play & Respekt mot alla med/motspelare. Även de som befinner sig utanför spelplanen, vuxna och barn, skall sköta sig och uppträda korrekt mot sina medmänniskor.
Med Fair Play och AllFair som riktmärke är vi i Järveds IF fullt övertygad om att det under dessa dagar kommer att bjudas på förstklassig ishockeypropaganda i Skyttishallen.

Stort tack till arrangerande lag -98 och -99 som lagt ned ett fint arbete i förberedelserna för cupen. Sist men inte minst vill vi framföra föreningens stora tack till alla annonsörer i programbladet för Markus Näslund Geting Cup och alla andra som på något sätt hjälpt till. Utan Er hade detta fina arrangemang inte varit möjligt att genomföra och Ert stöd är ovärderligt för Järveds IF.

- Staffan Munther, Ordförande Järveds IF

Cup is finished

The Cup finished 4713 days ago.

Finals

Home Team Guest Team Result
ÖSK Hockey
ÖSK Hockey vs Björklöven Svart 1 - 3
Björklöven Vit
Björklöven Vit vs Järveds IF 2 - 5

Gallery

Annons