Trollhättan Hockey Trophy Ladies
Icehockey
30 aug - 1 sep 2019
Dam

Trollhättan Hockey Trophy Ladies

Information

Ladies Edition 2019

Trollhättans Hockey Club inbjuder återigen till Trollhättan Hockey Trophy, Ladies Edition! Vi anordnar nu för tredje gången, Trollhättan Hockey Trophy Ladies Edition, i samma omtyckta koncept. Spela hockey under tre dagar, fredag-söndag (30 Aug - 1 september), och bo på vårt finaste hotell, Scandic Swania, för endast 1495 SEK per person. Priset gäller för både spelare och ledare och inkluderar boende och helpension.

Cupen omfattar endast damer och nivåindelning tillämpas. Ex. Elit, Div1, Div2 eller liknande.

Du ser nedan hur många som är bekräftade resp anmälda i varje cup. Så snart betalning görs blir laget bekräftat. Då vi antar lag för att skapa två spelgrupper med inriktningen(Elit + Div 1) så tas beslut om antagning till Ladies av cuparrangören.

Varmt välkomna till Trollhättan Hockey Trophy, Ladies Edition!

Gilla oss på Facebook facebook.com/trollhattanht för att få nyheter och se bilder från cuperna.

INFORMATION

 

SPELORDNING

Cupen spelas med två grupper à fem lag. Totalt finns plats för tio lag. När spelschemat fastslås tas hänsyn till hur långt laget har till Trollhättan. Vi försöker också, så långt det är möjligt, att fördela lagen i grupperna så att man får möta ”nya” lag. I Ladies så kan indelning efter spelstyrka tillämpas för att på så sätt få så jämna matcher som möjligt. Spelordningen kan komma att anpassas till antalet deltagande lag (om färre än 10 lag). 

Alla lag spelar minst fem matcher. Lag som går till slutspel spelar sex matcher. Lagen spelar fyra gruppspelsmatcher; två på fredagen och två på lördagen. Cupen startar kl 08.00 på fredag morgon vilket gör att långväga lag brukar välja att komma redan på torsdag kväll. På söndag spelar alla lag minst en placeringsmatch. Om gruppindelning efter spelstyrka tillämpats så spelar Grupp A lag 1 - 4 slutspel, 5:an i Grupp A möter 1:an i Grupp B och övriga lag i Grupp B spelar placeringsmatcher. Guldpokal utdelas till slutspelsvinnaren i Grupp A och Gruppsegraren i Grupp B. Silverpokal och bronspokal utdelas också efter slutspelsresulat i Grupp A och placeringsmatch för Grupp B.

Om ingen spelstyrkeindelning skett så möter ettan och tvåan i respektive grupp i slutspel där förlorarna i semifinalerna spelar om bronspokalen på söndag eftermiddag.  Därefter möts semifinalsegrarna i kampen om guldpokalen i Trollhättan Hockey Trophy, Ladies Edition.

Speltid i samtliga cuper är 2x20 min. Banvård mellan matcherna. 

Placerings- och finalspel

I placerings- och finalmatcher måste varje match avgöras. För placeringsmatcher, semifinaler och bronsmatch tillämpas ”suddenstraffar” direkt efter full tid, dvs båda lagen lägger var sin straff. Om båda lagen antingen missar eller gör mål lägger lagen var sin ny straff. En individuell spelare får lägga fler än en straff.  Domaren lottar vilket lag som inleder straffläggningen. Endast det avgörande målet skrivs in i protokollet. Spelare som sitter utvisad vid full tid får ej deltaga i straffläggningen.

Förlängning tillämpas endast i finalen. I finalen föregås en eventuell straffläggning av fem minuters förlängning enligt sudden death. I förlängningen spelar lagen med fyra utespelare var, förutsatt att inget av lagen har spelare utvisad vid ordinarie speltids slut. Om inget mål görs under förlängningen tillämpas ”suddenstraffar” enligt ovan.

DISPENSER

För dispensfrågor, maila cupadmin@trollhattanht.se

OMKLÄDNINGSRUM

Alla lag disponerar eget omklädningsrum som ni behåller genom hela turneringen. Medtag skridskoskydd!

BOENDE OCH MAT

Alla gäster bor på Scandic Swania mitt i centrum (10 min gångavstånd till ishallen). För allas säkerhet görs en säkerhetsgenomgång lagvis med hotellets personal vid ankomst. Gästerna inkvarteras i olika rumstyper. Från 2-bäddsrum upp till stora 7-bäddsrum. Enkelrum kan erbjudas mot ett tillägg på 300 kronor per natt. Samtliga måltider äts på hotellet och det ingår lunch och middag på fredagen, frukost, lunch och middag på lördagen samt frukost och lunch på söndagen. Väljer lagen att komma på torsdagen så kostar denna extranatt 350kr per person och då ingår även frukost på fredagen.

En blockreservation är gjord för att säkerställa att alla får rum. Utse en person som håller samman alla bokningsfrågor med hotellet.
Hotell Swania kontaktar alla lag via mailadress som uppgivits vid anmälan. Ni ombeds då fylla i bokningslista och det är bra att be någon hålla samman föräldrarnas/supportrars bokning.
Alla bokningar sker sedan via mail till hotell Swania på mail: meeting.swania@scandichotels.com  
För frågor om boendet kontakta Mirelle Andersson, ring tel 0520-890 25.    

PRISER

Alla spelare får ett minnespris för deltagandet i Trollhättan Hockey Trophy, Ladies Edition. Pokaler delas ut till guld-, silver- och bronslagen. För att uppmuntra till ett schysst spel delar vi ut ett Fair Play-pris till det lag som har minst antal utvisningsminuter i grundspelet.

Cupen rymmer tio lag. Vi har dessutom en reservlista så även om cupen är fulltecknad kan ni anmäla er till reservplats. Ni betalar då ingen anmälningsavgift och när/om en vakans uppstår blir ni kontaktade. Lagen antas i den ordning som anmälningsavgiften är betald. 

KOSTNADER OCH BETALNING


Deltagaravgiften är 1495 SEK per person. Priset gäller för spelare och ledare. 

Anmälningsavgift: 10 dagar efter anmälan ska 4000 SEK betalas. När vi mottagit betalning av anmälningsavgiften får ni en bekräftelse via e-post på att vi mottagit pengarna och er plats är definitiv. Då publiceras också ert lag på hemsidan under ”Anmälda lag” på aktuell cup.

OBS! Anmälningsavgiften dras ej av från deltagaravgiften. 

Delbetalning: En dellikvid på ytterligare 4500 SEK skall vara oss tillhanda senast 1 Augusti 2019 – för att vi under augusti ska kunna boka hotellen som ställer krav på oss när det gäller bokningstider och betalning.

Slutbetalning: Hela deltagaravgiften för laget ska vara gjord senast 10 dagar innan cupen börjar.

Avbokning: Vid avbokning före 1 Augusti 2019 återbetalas anmälningsavgiften samt eventuellt inbetalda deltagaravgifter. Vid avbokning efter 1 Augusti 2019 återbetalas inte anmälningsavgiften eller dellikviden om 4500kr för deltagaravgiften.

Supportrar/Föräldrar

VI VILL GÄRNA HA VÄLFYLLDA LÄKTARE

Även om man kan följa samtliga cupmatcher via www.cuponline.se så finns det inget som deltagarna uppskattar mer än att spela för läktare fyllda av föräldrar och andra supportrar. Att höra hejarropen skalla under matcherna ger en härlig inramning. Därför har vi ett fördelaktigt erbjudande för alla supportrar på en härlig lillsemester i Trollhättan, med gott om tid för hockey, shopping, nöjen och naturupplevelser.

Ni bor i möjligaste mån på samma hotell som laget.

För endast 1495 SEK per person får ni boende på Scandic Swania inkl helpension (lunch och middag på fredagen, frukost, lunch och middag på lördagen samt frukost och lunch på söndagen). Priset avser del i flerbäddsrum.

Alla bokningar görs via mail. Bokningen för supportrar görs i en separat gruppbokning hos Scandic Swania. För frågor om boendet maila meeting.swania@scandichotels.com eller ring Mirelle Andersson tel 0520 890 25.   


Cup is finished

The Cup finished 651 days ago.