Bålstacupen
Icehockey
30 mar 2019
U9

Bålstacupen

Information

Välkomna till Bålstacupen!

Vi kommer avsluta vår säsong med en dag fylld med massa roliga matcher. Den 30 mars går Bålstacupen, för D­-pojk (U9, födda 2010),  av stapeln och vi ser fram emot att hälsa er alla välkomna till vår ishall på Badhusvägen i Bålsta. Vi vill ha massor av barn som spelar och har kul på isen så därför har vi satt ett lite lägre pris än normalt. Får vi fullt antal lag, 12 st, kommer vi dela in dessa i en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Varje lag i gruppen möter alla i den gruppen, 5 matcher för respektive lag, och matcherna spelas på 1/3 plan och längden är 2x12min med tutbyten. Inga resultat eller slutspel kommer ska. Spel sker med svart puck.

Plats:Ishallen i Bålsta

Parkering:Det finns parkering i anslutning till
spelaringången på kortsidan av ishallen samt en stor parkering på andra sidan
(bakom simhallen). Fri parkering gäller hela dygnet, ingen avgift.

Tid och datum: 30 mars 2019. Vi har hallen från kl 08.00 - 19.00, vid fullt antal lag delas dagen upp i förmiddagspass och eftermiddagspass. Förmiddagspasset börjar kl 08:00 och slutar runt kl 14:00 då eftermiddagspasset börjar och håller på fram till kl 19.

Lag: Vi siktar på att få 10 gästande lag och lagen skall helst innehålla 9 spelare

Priser:Medaljer till samtliga spelare

Övrigt: Vår kiosk är självklart öppen, där finns bl.a. kaffe, korv, toast, dricka mm. Vi kommer även erbjuda hamburgare till försäljning för lunch. 

Anmälan:Skicka ett mail till bhcteam10@gmail.com. Skriv namn samt färg på Era tröjor. Anmälan är giltig först när inbetalningen(lagavgiften) är insatt.

Avgift:1500 kr/lag + 85 kr/ deltagare insatt på Bankgiro 5820­115. Ingen betalning innan vi har bekräftat ert deltagande.

Kontakt:Daniel Flordal, Lagledare Team 10, bhcteam10@gmail.com

Cup is finished

The Cup finished 115 days ago.