Nickecupen
Icehockey
26 dec 2018
U 10

Nickecupen

Information

Nickecupen 2018

För spelschema samt övrig information, se vår hemsida

www.nickecupen.se

 

 

 

 

 för spelare födda 2009

Arrangör:
Huddinge Hockey, Team 09
När: lördagen den 26 december 2018, kl 08:00- ca 19.00.
Var: Björkängshallen A-hallen och B-hallen.

Huddinge Hockey Team 09 har äran att bjuda in Ert lag till 23:e upplagan av Nickecupen denna traditionella Annandags cup i år.

Upplägg och Regler
16 deltagande lag. Fyra grupper innehållande vardera fyra lag, där alla möter alla. 

Alla lag spelar minst fyra matcher. Komplett spelschema kommer senare.

 

Matchtid är  2X15 minuter och 90 sekunders byten i grupp spel.  Spolning efter varannan match. Spel på halvplan, i övrigt enligt Stockholms ishockeyförbund regler för Mitt i cupen. Avblåsning endast vid mål, målvaktsblockering, puck utanför sarg samt grov förseelse. Självklart visar vi respekt för domare och matchfunktionärer. Vi spelar med blå puck.

 

Toppning/matchning är inte tillåtet. Alla spelare i respektive lag skall i möjligaste mån spela lika mycket under cupen totalt.

 

Arrangemang
Lagen skall ha med sig två olikfärgade matchställ. Omklädningsrum finns för samtliga lag. 

Vad ingår?
I avgiften ingår näringsriktig mat, frukt och mellanmål till samtliga spelare och max tre ledare per lag. I samband med att deltagande bekräftas begär vi in uppgifter om deltagande spelare/ledare (lagnamn, tröjfärg, antal spelare, allergier osv.) Slutlig inbjudan med alla detaljer skickas senast 17/12-2018.

Annat!
Det kommer att finnas försäljning av mat och annat ätbart och diverse kringarrangemang i anslutning till hallarna. Det finns ont om bankomater i närheten så ta med kontanter, men det går även bra att Swisha.

Anmälan
Kostnaden är 2500: -/lag samt en spelaravgift på 150: -/spelare. Anmälan är bindande och görs till Huddinge Hockey Team 09 på bg 143-2509
4/11-2018.  Minsta antal är 8+1 spelare per lag. Spelaravgifterna ska vara betalda senast 15/12-2018. Notera lag samt att beloppet avser Nickecupen. Principen först till kvarn tillämpas och vid flera anmälda lag än platser förbehåller vi oss rätten att välja deltagande lag (alt. maximera till två lag per förening). De lag som inte kan beredas plats får omedelbart tillbaka avgiften.

Anmälan görs på Nickecupen18@gmail.com

 

Varmt Välkomna!

 

Cup is finished

The Cup finished 591 days ago.